Byggeri og industri

Byggeri og Industri


Kravene til din maskinpark er lige så unikke som din virksomhed. Som specialister i professionelle dæk- og fælgløsninger ved vi, hvor vigtigt det er at have detaljeret kendskab til dine individuelle behov. Sammen med dig udvikler vi et koncept til dine køretøjer, så de får det optimale niveau af tilgængelighed og økonomi. Til dette formål tilbyder Euromaster et professionelt serviceprogram bestående af rådgivning og løbende support på stedet samt fordelagtig logistik.


Én kontaktperson
Vi opnår de bedste resultater ved altid at arbejde med én kontaktperson, der får et indgående kendskab til din forretning og din situation. Det er en person, der forstår dine specifikke behov.


Teknisk rådgivning
Sammen med omfattende viden om køretøjet kan vi derefter yde teknisk rådgivning, som ud fra underlag, hastighed, belastning m.m. afgør, hvilket dæk køretøjet skal have. På den måde kan vi maksimere dine dæks levetid og minimere dine omkostninger. Det er professionel dækservice i vores øjne.


Kontakt os i dag og hør mere om vores dækservice.

For grossister /privat/dæk/dækservices/hvordan-booker-jeg-tid-online /privat/privat_systemside_2_1/log-pa

Log på

Tidsbestilling

Ved tidsbestilling eller ændring af tid vedrørende dækskift, skal du vælge dit Euromastercenter først. Dette gælder også, selvom du allerede har booket en tid.

Vælg center

For privatkunder

Her kan du som privatkunde købe dæk og se dine tidligere køb.

Køb online