24 timers breakdownservice

Euromasters 24 timers Breakdownservice giver dig du garanti for hurtig hjælp i hele landet alle døgnets 24 timer.


Alle vores servicevogne GPS-overvåges, og vi bestræber os på at have hjælpen på vej inden for 30 minutter, så vi kommer med det samme, uanset hvor du er og hvilket tidspunkt på døgnet, du har brug for hjælp. Så kan du hurtigt komme videre.


Dækpriserne er de samme som i din Euromasteraftale, men vi prioriterer, at du kommer hurtigt videre, så vi kan ikke garantere montering af et bestemt dækmærke. Vi vil dog altid tilstræbe at montere samme mærke, som på køretøjets andre hjul.


Priserne er baseret på kilometertal og tid, og vi fakturerer efter dag-, aften- eller weekendtakst. I særlige situationer er en skiltevogn påkrævet. I de tilfælde vil der komme ekstraomkostninger i forbindelse med breakdownservicen.


 

Kontakt Euromaster Breakdownservice

på 70 20 03 03Du har også mulighed for at få en attraktiv fast-pris aftale. En fast-pris aftale omfatter to timers servicevogn med fri kilometer. Derudover betaler du kun materialeforbrug. I de tilfælde, hvor de to timer overskrides på grund af særlige forhold, som Euromaster ikke har indflydelse på, fakturerer vi for den ekstra tid.

Euromaster International Assistance

Hvis du kører udenfor Danmarks grænser, kan vi tilbyde vores attraktive internationale breakdownservice.


Den giver dig tryghed og garanti for hurtig hjælp i hele Europa. Vi har mere end 1.300 servicestationer og 2.000 servicekøretøjer i Europa, som står klar til at yde hjælp, hvis du kommer ud for nedbrud.


Euromaster har egne servicestationer i Tyskland, Frankrig, Holland, Schweiz, Spanien, Storbritannien, Sverige, Finland og Litauen. I de øvrige europæiske lande har vi samarbejdspartnere, som varetager assistancen på Euromasters vegne.


Med Euromaster International Assistance behøver (din) chauffør(en( ikke betale for vagttjeneste eller dækskift på stedet, men kan koncentrere sig om at komme videre, når Euromaster tager sig af fakturering af de lokale serviceudbydere.


Priserne på dæk og service er de samme i hele Europa, og i gennemsnit er vi fremme på under to timer, efter det internationale callcenter har modtaget opkaldet.


Kontakt en af vores dygtige konsulenter, hvis du vil vide mere.