• Forside

Dæk til entreprenørmaskiner og industri

Euromaster er din professionelle partner inden for dæk- og fælgløsninger til entreprenørmaskiner og industri. Hvad enten du har brug for dæk til gummigeder, frontlæssere eller bobcats, hjælper vi dig med at finde den helt rigtige løsning.

Vi sammensætter et koncept, som passer lige præcis til dine køretøjer, behov og økonomi. Vi tager udgangspunt i netop din situation og hjælper dig med at finde de helt rigtige dæk og fælge. Det er nemlig ikke lige meget, om du kører på sand, græs eller grus eller noget fjerde. Dækkene skal være de rigtige!

Vi kan både hjælpe med helt nye dæk og montering eller regummiering og lapninger af brugte. En punktering betyder nemlig ikke nødvendigvis, at dækkets levetid er slut. Afhængig af hvor stor skaden er, kan det reddes og dermed spare dig for at skulle købe helt nye dæk.

Vores medarbejdere har den faglige ekspertise og brede erfaring, der sikrer den kundeservice og løsning, der er rigtig for dig. Dét er professionel dækservice i vores øjne.

Kontakt vores dækeksperter i dag - de er altid klar til at hjælpe dig. 


Send os en besked
Du er også velkommen til at sende os en besked via kontaktformularen herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt. For at vi kan svare bedst muligt på din henvendelse, må du gerne udfylde felterne herunder og gerne en beskrivelse. Når du bruger denne kontaktformular, antager vi, at du er enig i vores privatlivspolitik.

Vi snakkes ved!