NYHEDER FRA EUROMASTER DANMARK
 

13.08.21 | FØRSTE MESSE SIDEN NEDLUKNINGEN
I midten af september ruller Euromaster dækkene ind på Transportmessen 2021 siden nedlukningen. I hal J sætter Euromaster på fokus på bæredygtighed og en grønnere hverdag i transportbranchen. For første gang har vi vores Recamic dæk med på messe, og vi præsenterer også vores nye version af Mastercare. Læs mere her. 

01.07.21 | NYE KUNDEBILER OG AIRCONDITIONMASKINER

I juni kunne de første kunder sætte sig bag rattet i vores nye udlejningsbiler, som bliver stillet til rådighed til Euromasters kunder. Sommeren står for døren, og juni bød på lidt mere varme, hvilket betød, at der blev tændt airconditionanlægget i de fleste biler. Med god grund. I den forbindelse er Euromaster glade for at have indgået et samarbejde med Christonik. 
Læs mere her.

01.06.21 | FOR FØRSTE GANG ÅBNER EUROMASTER TO CENTRE PÅ EN DAG
I samarbejde med KH OneStop har Euromaster åbnet to nye truckcentre i Vejle og Brabrand, som skal optimere servicemulighederne for de besøgende transportører. De to virksomheder præsenterer et nyt koncept i branchen, One-stop service, som mindsker servicen men ikke går på kompromis med servicekvaliteten. Læs mere her.

18.05.21 | DOBBELT 40 ÅRS JUBILÆUM HOS EUROMASTER 
To af autobranchens grand old men fejrer 40-års jubilæum i 2021. Selvom Ove Pedersen fra Ringkøbing og Benny Jørgensen fra Næstved har arbejdet i hver sin ende af landet hele livet, minder deres karrierer og holdninger til branchen meget om hinanden. Læs mere her. 

06.04.21 | KENDT BRANCHEMAND "VENDER HJEM" TIL FAMILIENS DÆKCENTER I SKIVE
Da Euromaster i Skive søgte en ny medarbejder, faldt valget på 63-årige Peder Fejerskov, der efter 25 år hos konkurrenterne vender tilbage til det værksted, som han tidligere var en del af i det daværende familieejede dækfirma, Fejerskov Dækservice. Læs mere her. 

26.02.21 | EUROMASTER DANMARK INDGÅR PARTNERSKAB MED KH ONESTOP I VEJLE NORD OG BRABRAND
Fra 1. april 2021 indgår Euromaster og KH OneStop et nyt strategisk partnerskab i Danmark. Det er kostbart at stå stille i en verden, hvor mobilitet betyder alt, og derfor får transportbranchen nu muligheden for one-stop eftersyn fra dæk til trailer på KH OneStops lokationer i de travle trafikknudepunkter i Vejle Nord på Frostvej 3 og i Brabrand på Sintrupvej 36. Læs mere her. 


20.02.21 | EUROMASTER OVERTAGER DÆKHOTEL I ROSKILDE
Pr. 1. marts 2021 overtager Euromaster dækhotellet Egerup Auto i Roskilde, der sikrer nuværende kunder en fremsikret løsning. Læs mere her.

04.01.21 | EUROMASTER DANMARK OG MICHELIN VIL HJÆLPE DANMARKS HELTE
For at hjælpe dem, der lige nu står i forreste linje i kampen mod Covid-19, har Michelin og Euromaster i Danmark besluttet at tilbyde gratis hjælp til ambulancer og sygekøretøjer, der kommer ud for et dækhavari. Læs mere her. 

04.01.21 | EUROMASTER INDGÅR PARTNERSKAB MED BILERNES HUS I SILKEBORG
Fra 1. januar 2021 overgår vores samarbejde i stedet til en partnerskabsaftale, og Bilernes Hus A/S overtager driften af Euromaster Silkeborg. Læs mere her.

07.12.20 | EUROMASTER DANMARK ER EUROPAMESTRE I MEDARBEJDERTILFREDSHED
For andet år i træk hiver Euromaster Danmark guldmedaljen med hjem som det Euromasterland i Europa med den højeste medarbejdertilfredshed. Siden 2017 har medarbejderne i Euromaster Danmark bidraget og været en del af en positiv udvikling, som fremadrettet fortsætter. Læs mere her. 

07.10.20 | EUROMASTER DANMARK ÅBNER NYT TRUCKCENTER I AVEDØRE
Euromaster Avedøre på Kanalholmen 5 i Hvidovre bliver vores første nyåbnede danske center i over 20 år. Med vores fokus på at være erhvervslivets foretrukne servicepartner vil det nye center styrke vores position i hovedstadsområdet, hvor vi oplever vækst og ser stort potentiale inden for særligt Truck, B2B Light, Earthmover og Leasing. Læs mere her.

01.09.20 | EUROMASTER GENOPLIVER SLIDTE DÆK MED MICHELIN RECAMIC
Med lanceringen af Michelin’s Recamic regummiering i Danmark giver Euromaster transportbranchen helt nye muligheder for at forlænge lastvognsdækkenes levetid. Dermed får transportbranchen en ny vej til at lette dækbudgettet og nedbringe miljøbelastningen. 
Læs mere her.

28.08.20 | EUROMASTER VISER VEJEN FREM
Euromaster er en Michelinvirksomhed – 100% ejet af Michelin – som var de første til at tage patent på dæk, og som den dag i dag stadig er no. 1 i branchen. Det forpligter alle de steder, vi er. Fra Aalborg til Padborg. Fra Holstebro til København. Fra Nyborg til Frankfurt, Paris eller Amsterdam – vi hjælper dig dér, hvor du har brug for det. Vi er lokale. Vi er landsdækkende og internationale. 
Læs mere her.
  

Kontakt salgsdirektør Lene Lodberg i Euromaster Danmark - Dæk og autoservice
Kontakt salgsdirektør Lene Lodberg i Euromaster Danmark - Dæk og autoservice

Lene Lodberg
Salgs- & Marketingdirektør
+45 24 98 78 94
lene.lodberg@euromaster.com

Kontakt marketingchef Heidi Gaba i Euromaster Danmark - Dæk og autoservice
Kontakt marketingchef Heidi Gaba i Euromaster Danmark - Dæk og autoservice

Heidi Gaba
Marketing & E-business manager
+45 60 23 86 43
heidi.gaba@euromaster.com

Euromaster Danmark
Find et center
Find en medarbejder i salg
Skriv til os eller ring på +45 87 28 28 28

Find center