NYHEDER FRA EUROMASTER DANMARK
 

06.01.22 | NYTÅRSHILSEN FRA HENRIK FUSAGER 
Året er gået på hæld, og kalenderen viser 2022. Det betyder også, at vi så småt kan kigge tilbage på år 2021, der for Euromaster Danmark blev et godt år med fremgang på mange områder. Jeg er simpelthen så stolt af, at vi som virksomhed er lykkedes med at skabe så flotte resultater, selvom 2021 også skulle vise sig at blive et vanskeligt år. Læs mere her. 

01.11.21 | EUROPAMESTER I MEDARBEJDERTILFREDSHED 
For 3. år i træk viser en international undersøgelse, at de danskere medarbejdere har den højeste arbejdsglæde i hele Euromaster-gruppen. Den danske Euromaster ledelse mener, at glade medarbejdere er en forudsætning for at nå øvrige mål, og ledelsen har de seneste år målret sat ind på at løfte arbejdsglæden blandt virksomhedens 225 medarbejder. Læs mere her. 

13.08.21 | FØRSTE MESSE SIDEN NEDLUKNINGEN
I midten af september ruller Euromaster dækkene ind på Transportmessen 2021 siden nedlukningen. I hal J sætter Euromaster på fokus på bæredygtighed og en grønnere hverdag i transportbranchen. For første gang har vi vores Recamic dæk med på messe, og vi præsenterer også vores nye version af Mastercare. Læs mere her. 

01.07.21 | NYE KUNDEBILER OG AIRCONDITIONMASKINER

I juni kunne de første kunder sætte sig bag rattet i vores nye udlejningsbiler, som bliver stillet til rådighed til Euromasters kunder. Sommeren står for døren, og juni bød på lidt mere varme, hvilket betød, at der blev tændt airconditionanlægget i de fleste biler. Med god grund. I den forbindelse er Euromaster glade for at have indgået et samarbejde med Christonik. 
Læs mere her.

01.06.21 | FOR FØRSTE GANG ÅBNER EUROMASTER TO CENTRE PÅ EN DAG
I samarbejde med KH OneStop har Euromaster åbnet to nye truckcentre i Vejle og Brabrand, som skal optimere servicemulighederne for de besøgende transportører. De to virksomheder præsenterer et nyt koncept i branchen, One-stop service, som mindsker servicen men ikke går på kompromis med servicekvaliteten. Læs mere her.

18.05.21 | DOBBELT 40 ÅRS JUBILÆUM HOS EUROMASTER 
To af autobranchens grand old men fejrer 40-års jubilæum i 2021. Selvom Ove Pedersen fra Ringkøbing og Benny Jørgensen fra Næstved har arbejdet i hver sin ende af landet hele livet, minder deres karrierer og holdninger til branchen meget om hinanden. Læs mere her. 

06.04.21 | KENDT BRANCHEMAND "VENDER HJEM" TIL FAMILIENS DÆKCENTER I SKIVE
Da Euromaster i Skive søgte en ny medarbejder, faldt valget på 63-årige Peder Fejerskov, der efter 25 år hos konkurrenterne vender tilbage til det værksted, som han tidligere var en del af i det daværende familieejede dækfirma, Fejerskov Dækservice. Læs mere her. 

26.02.21 | EUROMASTER DANMARK INDGÅR PARTNERSKAB MED KH ONESTOP I VEJLE NORD OG BRABRAND
Fra 1. april 2021 indgår Euromaster og KH OneStop et nyt strategisk partnerskab i Danmark. Det er kostbart at stå stille i en verden, hvor mobilitet betyder alt, og derfor får transportbranchen nu muligheden for one-stop eftersyn fra dæk til trailer på KH OneStops lokationer i de travle trafikknudepunkter i Vejle Nord på Frostvej 3 og i Brabrand på Sintrupvej 36. Læs mere her. 


20.02.21 | EUROMASTER OVERTAGER DÆKHOTEL I ROSKILDE
Pr. 1. marts 2021 overtager Euromaster dækhotellet Egerup Auto i Roskilde, der sikrer nuværende kunder en fremsikret løsning. Læs mere her.

04.01.21 | EUROMASTER DANMARK OG MICHELIN VIL HJÆLPE DANMARKS HELTE
For at hjælpe dem, der lige nu står i forreste linje i kampen mod Covid-19, har Michelin og Euromaster i Danmark besluttet at tilbyde gratis hjælp til ambulancer og sygekøretøjer, der kommer ud for et dækhavari. Læs mere her. 

04.01.21 | EUROMASTER INDGÅR PARTNERSKAB MED BILERNES HUS I SILKEBORG
Fra 1. januar 2021 overgår vores samarbejde i stedet til en partnerskabsaftale, og Bilernes Hus A/S overtager driften af Euromaster Silkeborg. Læs mere her.

07.12.20 | EUROMASTER DANMARK ER EUROPAMESTRE I MEDARBEJDERTILFREDSHED
For andet år i træk hiver Euromaster Danmark guldmedaljen med hjem som det Euromasterland i Europa med den højeste medarbejdertilfredshed. Siden 2017 har medarbejderne i Euromaster Danmark bidraget og været en del af en positiv udvikling, som fremadrettet fortsætter. Læs mere her. 

07.10.20 | EUROMASTER DANMARK ÅBNER NYT TRUCKCENTER I AVEDØRE
Euromaster Avedøre på Kanalholmen 5 i Hvidovre bliver vores første nyåbnede danske center i over 20 år. Med vores fokus på at være erhvervslivets foretrukne servicepartner vil det nye center styrke vores position i hovedstadsområdet, hvor vi oplever vækst og ser stort potentiale inden for særligt Truck, B2B Light, Earthmover og Leasing. Læs mere her.

01.09.20 | EUROMASTER GENOPLIVER SLIDTE DÆK MED MICHELIN RECAMIC
Med lanceringen af Michelin’s Recamic regummiering i Danmark giver Euromaster transportbranchen helt nye muligheder for at forlænge lastvognsdækkenes levetid. Dermed får transportbranchen en ny vej til at lette dækbudgettet og nedbringe miljøbelastningen. 
Læs mere her.

28.08.20 | EUROMASTER VISER VEJEN FREM
Euromaster er en Michelinvirksomhed – 100% ejet af Michelin – som var de første til at tage patent på dæk, og som den dag i dag stadig er no. 1 i branchen. Det forpligter alle de steder, vi er. Fra Aalborg til Padborg. Fra Holstebro til København. Fra Nyborg til Frankfurt, Paris eller Amsterdam – vi hjælper dig dér, hvor du har brug for det. Vi er lokale. Vi er landsdækkende og internationale. 
Læs mere her.
  

Kontakt salgsdirektør Lene Lodberg i Euromaster Danmark - Dæk og autoservice
Kontakt salgsdirektør Lene Lodberg i Euromaster Danmark - Dæk og autoservice

Lene Lodberg
Salgs- & Marketingdirektør
+45 24 98 78 94
lene.lodberg@euromaster.com

Kontakt marketingchef Heidi Gaba i Euromaster Danmark - Dæk og autoservice
Kontakt marketingchef Heidi Gaba i Euromaster Danmark - Dæk og autoservice

Heidi Gaba
Marketing & E-business manager
+45 60 23 86 43
heidi.gaba@euromaster.com

Euromaster Danmark
Find et center
Find en medarbejder i salg
Skriv til os eller ring på +45 87 28 28 28

Find center