Landbrug

Landbrug

Lige nu har vi kampagne på 4 stk. landbrugsdæk fra Michelin og Kleber.

 

landbrug grafik kampagne NOVEMBER 2016.jpg

EFTERÅRSKAMPAGNE 2016:

Bestil dine dæk/fælge eller hjul inden d. 31. december 2016, så leverer og monterer vi inden d. 28. februar 2017 - og du kan vente med at betale indtil april 2017. Læs mere her

 

Få et professionelt serviceprogram
Kravene til din maskinpark er lige så unikke som din virksomhed.

Som specialister i professionelle dæk- og fælgløsninger ved vi, hvor vigtigt det er at have detaljeret kendskab til dine individuelle behov. I samarbejde med dig udvikler vi et koncept til dine køretøjer, så du får det optimale niveau af tilgængelighed og økonomi. Til dette formål tilbyder Euromaster et professionelt serviceprogram bestående af rådgivning og løbende support på stedet samt fordelagtig logistik.

 

Én kontaktperson
Vi opnår de bedste resultater ved, at du har én fast kontaktperson, der får et indgående kendskab til din forretning og din situation. Det bliver hurtigt en person, der forstår dine specifikke behov for traktordæk eller andre landbrugsdæk.

 

Teknisk rådgivning
Med omfattende viden om køretøjet kan vi yde teknisk rådgivning, som baseret på forhold som underlag, hastighed, belastning m.m. afgør, hvilket dæk køretøjet skal have.

På den måde kan vi maksimere dine dæks levetid og minimere dine omkostninger.

Kontakt os i dag og hør mere om muligheden for at have en professionel til at varetage dine dækbehov.

For grossister /privat/dæk/dækservices/hvordan-booker-jeg-tid-online /privat/privat_systemside_2_1/log-pa

Log på

Tidsbestilling

Ved tidsbestilling eller ændring af tid vedrørende dækskift, vælg da center først. Dette gælder også selvom du har fået en tid sendt hjem til dig.

Vælg center

For privatkunder

Her kan du som privatkunde købe dæk og se dine tidligere køb.

Køb online