Landbrug

landbrug grafik kampagne MAJ 2017.png

SOMMERKAMPAGNE 2017:

Bestil dine dæk, fælge eller hjul inden d. 30. juni 2017, så leverer og monterer vi inden d. 31. juli 2017 - og du kan vente med at betale indtil 30. september 2017*. 

Læs mere om tilbuddet lige her.

*Tilbuddet forudsætter, at køber ikke er registreret som dårlig betaler. 

 

Få et professionelt serviceprogram
Kravene til din maskinpark er lige så unikke som din virksomhed.

Som specialister i professionelle dæk- og fælgløsninger ved vi, hvor vigtigt det er at have detaljeret kendskab til dine individuelle behov. I samarbejde med dig udvikler vi et koncept til dine køretøjer, så du får det optimale niveau af tilgængelighed og økonomi. Til dette formål tilbyder Euromaster et professionelt serviceprogram bestående af rådgivning og løbende support på stedet samt fordelagtig logistik.

 

Én kontaktperson
Vi opnår de bedste resultater ved, at du har én fast kontaktperson, der får et indgående kendskab til din forretning og din situation. Det bliver hurtigt en person, der forstår dine specifikke behov for traktordæk eller andre landbrugsdæk.

 

Teknisk rådgivning
Med omfattende viden om køretøjet kan vi yde teknisk rådgivning, som baseret på forhold som underlag, hastighed, belastning m.m. afgør, hvilket dæk køretøjet skal have.

På den måde kan vi maksimere dine dæks levetid og minimere dine omkostninger.

Kontakt os i dag og hør mere om muligheden for at have en professionel til at varetage dine dækbehov.

For grossister /privat/dæk/dækservices/hvordan-booker-jeg-tid-online /privat/privat_systemside_2_1/log-pa

Log på

Tidsbestilling

Ved tidsbestilling eller ændring af tid vedrørende dækskift, skal du vælge dit Euromastercenter først. Dette gælder også, selvom du allerede har booket en tid.

Vælg center

For privatkunder

Her kan du som privatkunde købe dæk og se dine tidligere køb.

Køb online