Dækmærker

Hos Euromaster finder du landbrugsdæk fra alle de førende mærker som Michelin, Kleber, Taurus, Vredestein og mange flere. Vi har et stort udvalg af dæk til din traktor, mejetærsker, såmaskine og alle dine andre maskiner.

Du er i gode hænder hos Euromaster: Kontakt en af vores dygtige eksperter i dæk herunder, hvis du ønsker en uforpligtende snak om hvilke dækløsninger, du skal vælge. Husk, at vi altid tilbyder 24 timers breakdownservice.
 

Landbrugsdæk fra Michelin
Der findes ikke to forretninger, der er ens. Dét ved vi, og dét ved Michelin, og derfor har vi et meget tæt samarbejde omkring landbrugsdæk.

Dét vidste brødrene Michelin nemlig også, da de tilbage i 1889 kastede sig ud i det store dækeventyr Michelin. Deres lange historie og first-hand-erfaring med dæk er med til at gøre Michelin til et af de absolut bedste brands på dækmarkedet - og ikke mindst hos os her i Euromaster, som er en del af Michelin. 

Michelin har stort fokus på udvikling, og blandt andet derfor kan vi altid i tæt samarbejde tilbyde dig den bedste dækløsning i marken.

Vi skræddersyr altid den bedste løsning til dit behov, uanset om det drejer sig om din traktor, mejetærsker eller dine andre maskiner.

På Agromek 2018 vandt vi prisen i kategorien 'Traktor og Høstmaskiner/Entreprenør, Vej og Park' for Michelin EvoBib-innovation 2-i-1 dæk - en innovativ, patenteret teknologi, der gør det muligt for dækket at ændre form og profil, afhængigt af lufttrykket.

For Michelin er levetiden på deres dæk noget af det vigtigste, og det er blandt andet her, at du kan finde de store økonomiske fordele for dig. Takket være radialteknologien kan det franske mærke kan give dig længere levetid og fleksibilitet på de forskellige og krævende underlag.

Euromaster forsyner nogle af Danmarks største landbrugsmaskiner med de rette dæk - og vi kan helt sikkert også hjælpe dig.

Michelin er den første fabrikant af slangeløse dæk til B2B-segmentet. Det betyder, at du får maksimal sikkerhed og lille risiko for punktering. På den måde undgår du at spilde værdifuld tid, når du står midt i en af de travle perioder i marken. Hos Euromaster finder du blandt andet topmodellen AXIOBIB, som vi for nylig har monteret i 2.32 m. på en Case.

Landbrugsdæk fra Kleber
Franske Kleber sendte deres første dæk på gaden i 1911, så der ligger mange år bag deres historie - og dermed høj ekspertise. Derfor er Kleber et godt valg for dig, der har behov for stabile landbrugsdæk. Det første blev lanceret i 1948, og det har givet mange tilfredse kunder. Med et dæk til din traktor fra Kleber får du et alsidigt dæk med en god sammenhæng mellem pris og kvalitet.

lidelig, stærk og effektiv er kodeordene for Klebers dæk - og derfor blev den fine boxerhunden, Urvic, valgt som mærkets maskot tilbage i 1971 - for netop det var han. Med et Kleberdæk på dine maskiner, kan du også nyde godt af Michelins store ekspertviden, som i dag også ejer Kleber.  
 

Landbrugsdæk fra Taurus
Taurus’ dækfabrik blev grundlagt i Ungarn i 1882, og siden har de haft fokus på skabe solide kvalitetsdæk til landbrugsmaskiner.

Hos Euromaster fører vi Taurus til dig, der er vores landbrugskunde,. Her får du et rigtigt godt kvalitetsdæk til en god pris. Når du køber dæk hos Euromaster, deler vi gerne vores store viden og erfaring med dæk med dig, så vi er sikre på, at du får de dæk med dig hjem, som passer til dine behov. 

I 1996 blev Taurus opkøbt af Michelin, der også står bag Euromaster, og du kan derfor være helt sikker på, at du får dæk, der har nydt godt af Michelins store dækekspertise. 
 

Per Merstrand - Landbrugsansvarlig hos Euromaster Danmark!
Per Merstrand - Landbrugsansvarlig hos Euromaster Danmark!

Per Merstrand, Landbrugsansvarlig
Region Syd

+45 24 98 81 84
per.merstrand@euromaster.com


 

Christian Sommer - Landbrugskonsulent hos Euromaster Danmark i Region Nord
Christian Sommer - Landbrugskonsulent hos Euromaster Danmark i Region Nord

Christian Sommer, Landbrugskonsulent
Region Nord

+45 86 41 10 33
cl.randers@euromaster.com


 

Benny Jørgensen - Landbrugskonsulent hos Euromaster Danmark i Region Øst
Benny Jørgensen - Landbrugskonsulent hos Euromaster Danmark i Region Øst

Benny Jørgensen, Landbrugskonsulent
Region Øst

+45 55 77 42 56
cl.naestved@euromaster.com

Køb landbrugsdæk fra Michelin, Taurus, Kleber, BKT, Vredestein og Bohnenkamp hos Euromaster Danmark - din dækmand i marken!
Køb landbrugsdæk fra Michelin, Taurus, Kleber, BKT, Vredestein og Bohnenkamp hos Euromaster Danmark - din dækmand i marken!
Find dit nærmeste center