DU FINDER OS I HELE LANDET

Det er ikke uden grund, at vi ser os som erhvervslivets store servicepartner. Vi tænker hele tiden i løsninger for dig, der er afhængig af, at dine landbrugsmaskiner er kørende. Uanset, hvilken løsning du efterspørger, om pris eller kvalitet er afgørende, så hjælper vi dig med dæk til din traktor eller landbrugsmaskine.

Hos Euromaster tilbyder vi 24 timers breakdownservice døgnet rundt - hver dag, året rundt. Med vores breakdownservice kan vi sikre dig mobilitet 24/7 og hjælpe dig godt videre, når du har brug for det. Ring altid på 70 20 03 03.

UDEKØRENDE MONTØR PÅ SJÆLLAND
Christian Overbeck, som er tidligere centerleder i Hillerød, er vores Man with a van. Han kommer med servicevognen og hjælper dig, hvor du har brug for det og med hvad du har brug for. Han hjælper dig med dine dæk i marken, køb af nye dæk eller ændringer i din nuværende montering.

Du kan kontakte ham på 29 12 41 72 eller christian.overbeck@euromaster.com
 

Send os en besked
Du er også velkommen til at sende os en besked via kontaktformularen herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt. For at vi kan svare bedst muligt på din henvendelse, må du gerne udfylde felterne herunder og gerne en beskrivelse. Når du bruger denne kontaktformular, antager vi, at du er enig i vores privatlivspolitik.

Vi snakkes ved!
 

Køb landbrugsdæk fra Michelin, Taurus, Kleber, BKT og Vredestein hos Euromaster Danmark - din dækmand i marken! Euromaster er 100% ejet af Michelin!
Køb landbrugsdæk fra Michelin, Taurus, Kleber, BKT og Vredestein hos Euromaster Danmark - din dækmand i marken! Euromaster er 100% ejet af Michelin!
Find center