Udkørende service

Udkørende service

Vi betjener dig over alt


Vi er altid, hvor det sker, når du har brug for os. Vores mobile serviceteam tager sig efter aftale af monteringen på stedet hos dig og minimerer dermed dine køretøjers driftsstop. Mere servicekompetence, kortere driftsstoptider - det er målet for vores mobile enhed.

Som specialister i dæk, fælge og service i Europa tilbyder vi vores samlede viden inden for lastbilparker og alle industri-, landbrugs- og byggekøretøjer. Uanset om det gælder kontrol, vedligeholdelse, reparation eller udskiftning: Du nyder godt af vores professionalisme og et komplet sortiment med EUROMASTER-køberfordele.

Endvidere får du større effekt og lavere personaleomkostninger pr. kilometer. Udnyt for eksempel tiden mellem to opgaver. Vi har en mobil enhed klar når du er klar. Mens du fokuserer på din spidskompetence, tager vi os af alt det andet: Dæk, service og vognparkkontroller.


Euromasters mobile serviceydelser giver dig:
• Vognparkoversigt
• Vognparkkontrol
• Dækreparationer med garanti
• Dæk- og hjulskifte på stedet
• Skift af sommer-/vinterdæk
• 24-timers breakdownservice

Ring og hør mere om vores udkørende service og mobile enhed i dag. 

For grossister /privat/dæk/dækservices/hvordan-booker-jeg-tid-online /privat/privat_systemside_2_1/log-pa

Log på

Tidsbestilling

Ved tidsbestilling eller ændring af tid vedrørende dækskift, skal du vælge dit Euromastercenter først. Dette gælder også, selvom du allerede har booket en tid.

Vælg center

For privatkunder

Her kan du som privatkunde købe dæk og se dine tidligere køb.

Køb online