Euromaster åbner to nye truckcentre i Århus og Vejle. Kig forbi til et servicetjek!
Euromaster åbner to nye truckcentre i Århus og Vejle. Kig forbi til et servicetjek!

TO NYE CENTRE PÅ ÉN DAG

For første gang har Euromaster åbnet to nye centre på én dag i samarbejde med KH OneStop. I starten af april 2021 bød de to virksomheder velkommen på KH OneStops lokationer i henholdsvis Vejle (Frostvej 3) og Brabrand (Sintrupvej 36), der sætter fokus på Trucksegmentet.

01.06.21 | I et nyt samarbejde med KH OneStop præsenterer de to virksomheder transportindustrien for one-stop service, der samler og optimerer servicemulighederne for de besøgende transportører. Med et one-stop-service mindskes servicetiden - uden at der bliver gået på kompromis med servicekvaliteten.

FRA BRABRAND TIL VEJLE
Åbningsdagen startede i Brabrand på Sintrupvej 36 - og sluttede i Vejle Nord på Frostvej 3. I løbet af dagen blev kunder inviteret indenfor med afstand og mundbind til en snak og en bid mad fra pølsevognen.

En lastbils dæk er afgørende for brændstofforbruget og sikkerheden under kørslen, og for kunderne betyder det nye samarbejde, at de kan få tjekket deres dækkene og trailere efter i sømmene, så transportørerne undgår unødvendig tid på værkstedet, samt er bedre udrustet mod breakdowns. Det er nemlig kostbart at stå stille i en verden, hvor mobilitet betyder alt, fortæller Henrik Fusager, direktør i Euromaster:

Det er vores ambition med det nye samarbejde, at alle lastbiler og trailere, der er til service hos KH OneStop, får tjekket dækkene efter i sømmene. Det giver øget sikkerhed, bedre brændstoføkonomi og mindre CO2-udledning for transportørerne at få tjekket dæktrykket og dækkene løbende.

Både Euromaster og KH OneStop glæder sig til at møde såvel nye som nuværende kunder på de to travle trafikknudepunkter for lastbiltrafik.

VI SES HOS:
Euromaster Vejle Nord
Euromaster Brabrand
 


VEJEN FREM

Euromaster er en Michelin virksomhed – 100% ejet af Michelin – som var de første til at tage patent på dæk, og som den dag i dag stadig er no. 1 i branchen. Det forpligter alle de steder, vi er.

Fra Aalborg til Padborg.
Fra Holstebro til København.
Fra Nyborg til Frankfurt, Paris eller Amsterdam – vi hjælper dig dér, hvor du har brug for det. Vi er lokale. Vi er landsdækkende og internationale.

Vi arbejder hver dag for at holde dine hjul i gang. Mere effektivt. Mere bæredygtigt. Mere sikkert. Mere ansvarligt. Vi står aldrig stille hos Euromaster. Vi hjælper hele vejen med rådgivning, service og produkter, der matcher.

Vi er til for dig, der kører i din egen bil. Mere end noget andet er vi her for dig, der har brug for at holde din forretning kørende. Det er ikke uden grund, at vi ser os selv som en af erhvervslivets store servicepartnere. Eller at vi fokuserer på alle de områder, hvor vi kan skabe værdi og bedre mobilitet for vognmænd, logistikpartnere og virksomheder over hele landet.

Til det hører at sende biler, vogne og lastbiler afsted på de rigtige dæk, med det rigtige mønster og det rigtige dæktryk til den rigtige pris, men også en række principper: At vi aldrig overlader noget til tilfældigheder. At et ord er et ord og en aftale er en aftale. At vi gør det gode, vi gjorde i dag, bedre i morgen. Vi tænker fremad. Hele tiden. I nye, bedre løsninger for dig.

Det er derfor, vi har breakdownservice, der døgnet rundt får dig videre på stedet, ikke bare i Danmark, men i hele Europa. Det er derfor, vi har MasterCare – vores unikke servicekoncept, der sikrer din virksomhed mobilitet 24/7 med løbende tjek af dine dæk, så du har overblik over deres tilstand og får flest kilometer ud af dem. Og det er derfor, vi er på vej med endnu flere services, der får bæredygtighed, sikkerhed og økonomi til at gå op i en højere enhed.

I Euromaster er det mennesker, engagement og arbejdsglæde, som skaber resultater. Det har indtil videre gjort os til Europamestre i medarbejdertilfredshed – og det er en vigtig forudsætning for vores mål: At have Danmarks mest tilfredse kunder og levere kundeoplevelser, der er i en klasse for sig.

Det handler i bund og grund om bevægelse – at vi flytter os og gør en forskel hver eneste dag. Mange vil fortsat sige, det er som landets førende dækekspert. Når selv skal sige det, er det som no. 1 i mobilitet til erhvervslivet - og som vejen frem for alle, der skal videre. Mere effektivt. Mere bæredygtigt. Mere sikkert. Mere ansvarligt. 
  

i
i

 

Henrik Fusager - Direktør hos Euromaster Danmark
Henrik Fusager - Direktør hos Euromaster Danmark

Henrik Fusager
Direktør
+45 23 68 74 22
henrik.fusager@euromaster.com

Jesper Nøhr, Regionschef i Region Øst, Euromaster Danmark - Dæk og autoservice
Jesper Nøhr, Regionschef i Region Øst, Euromaster Danmark - Dæk og autoservice

Jesper Nøhr
Regionschef, Øst
+45 87 28 28 28
jesper.nohr@euromaster.com

Euromaster Danmark
Find et center
Find en medarbejder i salg
Skriv til os eller ring på +45 87 28 28 28

Find center