Michelin tilbyder dæk og service til Danmarks helte

I samarbejde med Euromaster tilbyder Michelin nu erstatningsdæk og dækservice til ambulancer og sygekøretøjer i Danmark.

04.01.21 | Michelin tilbyder nu erstatningsdæk og dækservice til ambulancer og sygekøretøjer i Danmark i samarbejde med Euromaster. For at hjælpe dem, der lige nu står i forreste linje i kampen mod Covid-19, har Michelin og Euromaster i Danmark besluttet at tilbyde gratis hjælp til ambulancer og sygekøretøjer, der kommer ud for et dækhavari. Hjælpen ydes i form af både erstatningsdæk og dækservice.

- Lige nu er det ekstremt vigtigt, at vi alle står sammen og bidrager på alle tænkelige måder, vi kan. En ambulance må for alt i verden ikke holde stille på grund af en dækskade. Så for at yde vores bidrag i den svære situation erstatter Michelin den kommende tid alle skadede dæk på ambulancer og sygekøretøjer, siger Peyman Sabet, direktør for Michelin i Norden.

Hjælpen bliver udført på vores landsdækkende centre, eller dækservice direkte på vejene rundt i Danmark. 

- Vi ønsker at bidrage til at holde den kritiske infrastruktur i gang her under krisen. Derfor opfordrer vi alle ambulancer, akut- og lægebiler til, uanset tidspunktet, at kontakte det nærmeste Euromaster center, hvis de kommer ud for et dækhavari. Her kan vi hjælpe med hurtigt at få køretøjet tilbage på vejen. Vi vil gerne sige en stor tak til dem for den kæmpe indsats, de yder hver eneste dag på vejen, siger Henrik Fusager, direktør i Euromaster Danmark, og tilføjer:

- Vores håb er nu, at så mange som muligt vil være med til at sprede dette budskab til ambulanceførere og andre i sygehussektoren, så de ved, at hjælpen er nær, hvis de får brug for den. De er vores førsteprioritet, og vores centre og lifte står klar til at hjælpe. For at sikre både kunders og medarbejders sikkerhed og sundhed, er der i alle Euromastercentre sørget for høj hygiejnestandard samt kontaktfri overlevering af bilnøgler, bil og ekspedition.

----------

For yderligere information kan du kontakte Lotta Wrangle, Kommunikationschef hos Michelin, på +46 72 250 07 40 og lotta.wrangle@michelin.com eller Henrik Fusager, Direktør hos Euromaster Danmark, på +45 87 28 28 28 eller henrik.fusager@euromaster.com.


 

Kontakt salgsdirektør Lene Lodberg i Euromaster Danmark - Dæk og autoservice
Kontakt salgsdirektør Lene Lodberg i Euromaster Danmark - Dæk og autoservice

Lene Lodberg
Salgs- & Marketingdirektør
+45 24 98 78 94
lene.lodberg@euromaster.com

Kontakt marketingchef Heidi Gaba i Euromaster Danmark - Dæk og autoservice
Kontakt marketingchef Heidi Gaba i Euromaster Danmark - Dæk og autoservice

Heidi Gaba
Marketing & E-business manager
+45 60 23 86 43
heidi.gaba@euromaster.com

Euromaster Danmark
Find et center
Find en medarbejder i salg
Skriv til os eller ring på +45 87 28 28 28

 

Find center