I samarbejde med Euromaster tilbyder Michelin nu erstatningsdæk og dækservice til ambulancer og sygekøretøjer i Danmark.
I samarbejde med Euromaster tilbyder Michelin nu erstatningsdæk og dækservice til ambulancer og sygekøretøjer i Danmark.


MICHELIN TILBYDER DÆK OG SERVICE TIL DANMARKS HELTE

I samarbejde med Euromaster tilbyder Michelin nu erstatningsdæk og dækservice til ambulancer og sygekøretøjer i Danmark.

04.01.21 | Michelin tilbyder nu erstatningsdæk og dækservice til ambulancer og sygekøretøjer i Danmark i samarbejde med Euromaster. For at hjælpe dem, der lige nu står i forreste linje i kampen mod Covid-19, har Michelin og Euromaster i Danmark besluttet at tilbyde gratis hjælp til ambulancer og sygekøretøjer, der kommer ud for et dækhavari. Hjælpen ydes i form af både erstatningsdæk og dækservice.

- Lige nu er det ekstremt vigtigt, at vi alle står sammen og bidrager på alle tænkelige måder, vi kan. En ambulance må for alt i verden ikke holde stille på grund af en dækskade. Så for at yde vores bidrag i den svære situation erstatter Michelin den kommende tid alle skadede dæk på ambulancer og sygekøretøjer, siger Peyman Sabet, direktør for Michelin i Norden.

Hjælpen bliver udført på vores landsdækkende centre, eller dækservice direkte på vejene rundt i Danmark. 

- Vi ønsker at bidrage til at holde den kritiske infrastruktur i gang her under krisen. Derfor opfordrer vi alle ambulancer, akut- og lægebiler til, uanset tidspunktet, at kontakte det nærmeste Euromaster center, hvis de kommer ud for et dækhavari. Her kan vi hjælpe med hurtigt at få køretøjet tilbage på vejen. Vi vil gerne sige en stor tak til dem for den kæmpe indsats, de yder hver eneste dag på vejen, siger Henrik Fusager, direktør i Euromaster Danmark, og tilføjer:

- Vores håb er nu, at så mange som muligt vil være med til at sprede dette budskab til ambulanceførere og andre i sygehussektoren, så de ved, at hjælpen er nær, hvis de får brug for den. De er vores førsteprioritet, og vores centre og lifte står klar til at hjælpe. For at sikre både kunders og medarbejders sikkerhed og sundhed, er der i alle Euromastercentre sørget for høj hygiejnestandard samt kontaktfri overlevering af bilnøgler, bil og ekspedition.

----------

For yderligere information kan du kontakte Lotta Wrangle, Kommunikationschef hos Michelin, på +46 72 250 07 40 og lotta.wrangle@michelin.com eller Henrik Fusager, Direktør hos Euromaster Danmark, på +45 87 28 28 28 eller henrik.fusager@euromaster.com.


 


VEJEN FREM

Euromaster er en Michelin virksomhed – 100% ejet af Michelin – som var de første til at tage patent på dæk, og som den dag i dag stadig er no. 1 i branchen. Det forpligter alle de steder, vi er.

Fra Aalborg til Padborg.
Fra Holstebro til København.
Fra Nyborg til Frankfurt, Paris eller Amsterdam – vi hjælper dig dér, hvor du har brug for det. Vi er lokale. Vi er landsdækkende og internationale.

Vi arbejder hver dag for at holde dine hjul i gang. Mere effektivt. Mere bæredygtigt. Mere sikkert. Mere ansvarligt. Vi står aldrig stille hos Euromaster. Vi hjælper hele vejen med rådgivning, service og produkter, der matcher.

Vi er til for dig, der kører i din egen bil. Mere end noget andet er vi her for dig, der har brug for at holde din forretning kørende. Det er ikke uden grund, at vi ser os selv som en af erhvervslivets store servicepartnere. Eller at vi fokuserer på alle de områder, hvor vi kan skabe værdi og bedre mobilitet for vognmænd, logistikpartnere og virksomheder over hele landet.

Til det hører at sende biler, vogne og lastbiler afsted på de rigtige dæk, med det rigtige mønster og det rigtige dæktryk til den rigtige pris, men også en række principper: At vi aldrig overlader noget til tilfældigheder. At et ord er et ord og en aftale er en aftale. At vi gør det gode, vi gjorde i dag, bedre i morgen. Vi tænker fremad. Hele tiden. I nye, bedre løsninger for dig.

Det er derfor, vi har breakdownservice, der døgnet rundt får dig videre på stedet, ikke bare i Danmark, men i hele Europa. Det er derfor, vi har MasterCare – vores unikke servicekoncept, der sikrer din virksomhed mobilitet 24/7 med løbende tjek af dine dæk, så du har overblik over deres tilstand og får flest kilometer ud af dem. Og det er derfor, vi er på vej med endnu flere services, der får bæredygtighed, sikkerhed og økonomi til at gå op i en højere enhed.

I Euromaster er det mennesker, engagement og arbejdsglæde, som skaber resultater. Det har indtil videre gjort os til Europamestre i medarbejdertilfredshed – og det er en vigtig forudsætning for vores mål: At have Danmarks mest tilfredse kunder og levere kundeoplevelser, der er i en klasse for sig.

Det handler i bund og grund om bevægelse – at vi flytter os og gør en forskel hver eneste dag. Mange vil fortsat sige, det er som landets førende dækekspert. Når selv skal sige det, er det som no. 1 i mobilitet til erhvervslivet - og som vejen frem for alle, der skal videre. Mere effektivt. Mere bæredygtigt. Mere sikkert. Mere ansvarligt. 
  

Henrik Fusager - Direktør hos Euromaster Danmark
Henrik Fusager - Direktør hos Euromaster Danmark

Henrik Fusager
Direktør
+45 23 68 74 22
henrik.fusager@euromaster.com

Kontakt salgsdirektør Lene Lodberg i Euromaster Danmark - Dæk og autoservice
Kontakt salgsdirektør Lene Lodberg i Euromaster Danmark - Dæk og autoservice

Lene Lodberg
Salgs- & Marketingdirektør
+45 24 98 78 94
lene.lodberg@euromaster.com

Euromaster Danmark
Find et center
Find en medarbejder i salg
Skriv til os eller ring på +45 87 28 28 28

Find center