Få vejhjælp og kom hurtigt videre med Euromaster breakdown service

Euromasters breakdown service giver dig garanti for hurtig vejhjælp alle døgnets 24 timer i hele landet.

Breakdown service til lastbiler, varebiler, industri og landbrug

Euromaster tilbyder breakdown service til alle typer af køretøjer.

Vores servicevogne GPS-overvåges og vi bestræber os på at have hjælpen på vej inden for 30 minutter, så vi kan være på pletten med det samme, uanset hvor du er og hvilket tidspunkt på døgnet, du har brug for hjælp.

Hvad koster Euromaster breakdown service?

Vores priser er baseret på kilometertal og tid, og vi fakturerer efter dag-, aften- eller weekendtakst.

I særlige situationer er en skiltevogn påkrævet. I de tilfælde vil der komme ekstraomkostninger i forbindelse med breakdown service. Dækpriserne er de samme som i din Euromasteraftale. Men vi prioriterer, at du kommer hurtigt videre, så vi kan ikke garantere montering af et bestemt dækmærke. Vi vil dog altid stræbe efter at montere samme mærke, som køretøjets andre hjul.

Breakdown serviceaftale

Euromaster tilbyder også en attraktiv fast-pris aftale, som omfatter to timers servicevogn med fri kilometer. Derudover betaler du kun materialeforbrug. I tilfælde, hvor de to timer overskrides på grund af særlige forhold, som Euromaster ikke har indflydelse på, fakturerer vi for den ekstra tid.

Euromaster international Assistance

Kører du udenfor Danmarks grænser, kan vi tilbyde vores attraktive internationale breakdown service.

Mere end 1.300 servicestationer og 2.000 servicekøretøjer i Europa står klar til at yde hjælp, hvis du kommer ud for nedbrud.

Med vores Internationale breakdown service er du garanteret hurtig hjælp i hele Europa. Euromaster har egne servicestationer i Tyskland, Frankrig, Holland, Schweiz, Spanien, Storbritannien, Sverige, Finland og Litauen. I de øvrige europæiske lande har vi samarbejdspartnere, som varetager assistancen på Euromasters vegne.

Euromaster håndterer fakturering af de lokale serviceudbydere, så din chauffør ikke behøver betale for vagttjeneste eller dækskift på stedet, men kan koncentrere sig om at komme videre. Priserne på dæk og service er de samme i hele Europa, og i gennemsnit er vi fremme på under to timer, efter det internationale callcenter har modtaget opkaldet.

Kontakt os i dag, hvis du har fået lyst til at høre mere.

Find center