• Forside
  • 24 timers breakdownservice

24 timers breakdownservice

Vores 24 timers breakdownservice giver dig garanti for hurtig hjælp i hele landet alle døgnets 24 timer.


Alle vores servicevogne GPS-overvåges, og vi bestræber os på at have hjælpen på vej inden for 30 minutter, så vi kan være på pletten med det samme, uanset hvor du er og hvilket tidspunkt på døgnet, du har brug for hjælp.


Dækpriserne er de samme som i din Euromasteraftale, men vi prioriterer, at du kommer hurtigt videre, så vi kan ikke garantere montering af et bestemt dækmærke. Vi vil dog altid tilstræbe at montere samme mærke, som på køretøjets andre hjul.


Priserne er baseret på kilometertal og tid, og vi fakturerer efter dag-, aften- eller weekendtakst. I særlige situationer er en skiltevogn påkrævet. I de tilfælde vil der komme ekstraomkostninger i forbindelse med breakdownservice.


 

BREAKDOWNSERVICE

70 20 03 03 

Euromaster Danmark - Breakdownservice til dæk, fælge, maskiner, service til landbrug, entreprenør, industri og lastvogn!
Euromaster Danmark - Breakdownservice til dæk, fælge, maskiner, service til landbrug, entreprenør, industri og lastvogn!

Vi kan også tilbyde en attraktiv fast-pris aftale, som omfatter to timers servicevogn med fri kilometer. Derudover betaler du kun materialeforbrug. I tilfælde, hvor de to timer overskrides på grund af særlige forhold, som Euromaster ikke har indflydelse på, fakturerer vi for den ekstra tid.
 


Euromaster International Assistance

Hvis du kører udenfor Danmarks grænser, kan vi tilbyde vores attraktive internationale breakdownservice.


Mere end 1.300 servicestationer og 2.000 servicekøretøjer i Europa står klar til at yde hjælp, hvis du kommer ud for nedbrud, så med vores Internationale breakdownservice er du garanteret hurtig hjælp i hele Europa.


Euromaster har egne servicestationer i Tyskland, Frankrig, Holland, Schweiz, Spanien, Storbritannien, Sverige, Finland og Litauen. I de øvrige europæiske lande har vi samarbejdspartnere, som varetager assistancen på Euromasters vegne.


Euromaster håndterer fakturering af de lokale serviceudbydere, så din chauffør ikke behøver betale for vagttjeneste eller dækskift på stedet, men kan koncentrere sig om at komme videre. Priserne på dæk og service er de samme i hele Europa, og i gennemsnit er vi fremme på under to timer, efter det internationale callcenter har modtaget opkaldet.


Kontakt en af vores dygtige konsulenter, hvis du vil vide mere.

Find dit nærmeste center