BFGoodrich

BFGoodrich har næsten 150 år på bagen og er efter eget udsagn stadig fuld af energi og klar til at hjælpe dig med at udleve din drøm på vejen. Det er vi også hos Euromaster, så kom og lad os hjælpe dig med at finde det BFGoodrich-dæk, der dækker dit behov.


Hos Euromaster står vi klar med stor ekspertise om dækkene til dit og din trucks behov, så dit arbejde bliver gjort så godt og effektivt som muligt hver eneste dag.


Når du kører truck, og dine dæk udsættes for ekstremiteter, er det altafgørende, at du kender dine behov. Hvilken slags underlag kører du på, hvor langt kører du, og hvor tit kører du? Det er nogle af de grundlæggende spørgsmål, for det har stor betydning, om du kører i by, på landevej eller en byggeplads.


Amerikanske BFGoodrich giver dig optimal ydeevne til terrænkørsel med blik for den ypperste performance og god kvalitet til prisen, og det var det første amerikanske dækmærke, der begyndte produktionen af radialdæk.


Rallykørernes favorit

De er også officiel leverandør til og har udstyret en lang række af deltagernes vinderbiler i det traditionsrige rally Dakar, der køres i Sydamerika og i vid udstrækning på sand og andet porøst underlag under ekstreme forhold.


Euromaster har et bredt udvalg og helt sikkert også det, der kan opfylde dine daglige behov. Se vores udvalg her/kontakt dit lokale center, og lad os hjælpe med at finde den rette løsning.


BFGoodrich er ejet af franske Michelin, der også ejer Euromaster.