Fulda

Tyske Fulda er opkaldt efter byen med samme navn og giver dig lastbilsdæk af høj kvalitet til både styre, træk og anhænger.


Der er stor forskel på, hvad din vognpark eller lastbil skal kunne udsættes for, og derfor er der næsten lige så mange forskellige behov, som der er lastbiler på vejene. De behov kender vi hos Euromaster, så kontakt en af vores dygtige konsulenter, som kan give dig et tilbud skræddersyet til dig.


I 1921 lancerede de Riesenkissenreifen, som hurtigt blev det mest populære dæk til lastbiler i Europa, og derfor er deres tradition inden for lastvognsdæk også lang.


Inden Fuldadækkene er klar til at ramme de europæiske veje, gennemgår de 50 strenge interne tests inden for blandt andet støj, akvaplaning og vejgreb, som er din garanti for kvalitet.


Både Fuldas vinterdæk og sommerdæk giver dig et super godt greb på vejene, uanset om du kører om vinteren eller sommeren. De har blandt vintermodellen Winterforce, som sikrer dig et pålideligt vejgreb på vintervejene og en god bremseevne.


Dækkene er udviklet til at være særligt modstandsdygtige og opnå et højt kilometertal, og langt de fleste kan regummieres, så du på den måde også kan få et næsten nyt dæk for lavere omkostninger.


Fuldas historie går tilbage til 1906, så det er en lang historie, der har givet dem deres ekspertise, der kombineret med den tyske grundighed giver dig høj standard fra et af tyskernes foretrukne dækbrands.


I dag er Fulda ejet af amerikanske Goodyear.