Michelins dæk består af mere end 200 forskellige materialer fra naturgummi til stål, og de har alle forskellige formål.


Her kan du kan læse og se meget mere om Michelindækkene og teknologierne bagved.


Se, hvordan et dæk fremstilles her.

Michelin

“The right tyre changes everything.”


Sådan lyder Michelins eget slogan. Hos Euromaster ved vi, at et dæk ikke bare er et dæk, og vi kan hjælpe dig med at finde det helt rigtige Michelindæk til din forretning.


En pionér, der aldrig er tilfreds

Michelin er et af de ældste og allerstørste mærker i dækbranchen, og med Michelindæk er du derfor garanteret dæk af høj kvalitet og pålidelighed. Det var Michelin, der opfandt de første radiale lastbilsdæk, og deres ekspertise på området har resulteret i en stor portefølje af high performance lastbilsdæk, som er udviklet med fokus på brændstofeffektivitet og et vejgreb, du kan stole på. 


Michelin har dedikeret sin forretning til at udvikle de mest optimale dæk til alle behov. Deres dækudvikling tager udgangspunkt i, at dine omkostninger per kilometer skal minimeres, og at det skal ske med respekt for miljøet og klodens ressourcer.
 

Dette ses blandt andet i Michelins vinterdæk til lastbilsegmentet, hvor forstærkede skuldre og maksimalt greb på både is og snedækkede veje forbedrer køretøjets sikkerhed uden at gå på kompromis med ønsket om lav rullemodstand og lavt brændstofforbrug.
 

En "grøn" dækproducent

De sidste mange år har Michelin arbejdet i bæredygtige løsninger inden for både udvikling og produktion. De har blandt andet en gummitræplantage i Brasilien, som skal bidrage til, at verdensbestanddelen af naturgummi bliver vedligeholdt i takt med forbruget, og Michelin gør et stort arbejde for at sikre gode vilkår og arbejdsforhold for deres ansatte på plantagen.


Deres udvikling har afsæt i at forbedre dækkenes brændstoføkonomi ved at minimere rullemodstanden, uden at gå på kompromis med sikkerheden. Dæk med lavere rullemodstand forbedrer  CO2-regnskabet, og fordi Michelindæk tester højt på sikkerheden helt ned til den sidste

millimeter, forlænges deres levetid også betragteligt, hvilket nedbringer affaldsbyrden.


Herudover fremmer Michelins produktion brug af genanvendelige dæk, og det er deres mission, at alle Michelindæk i 2048 bliver produceret af 80 % genanvendeligt materiale.