Recamic dæk
Recamic dæk

Recamic

Recamic er Michelins eget brand og leverer regummierede dæk med høj sikkerhed og ydeevne til en attraktiv pris. Michelin er en frontløber på markedet for regummierede dæk og rykker hele tiden på grænserne med deres innovative teknologier.

Miljøvenlig mobilitet

Det kan kræve op til 80 kilo blandede råvarer at fremstille et nyt lastbildæk. Til sammenligning bruges der maximalt 30 kg til et regummieret dæk. Derfor er Recamic et godt bud til dem, der ønsker at køre på regummierede dæk, og samtidig ønsker en høj dækkvalitet.

Regummierede dæk i Michelinkvalitet

Michelin står bag flere brands indenfor regummierede dæk. Remix er det tætteste man kommer på et nyt Michelin dæk. Remix produceres på en Michelin fabrik og bortset fra at Michelin karkassen har kørt et liv er alt som ved et nyt Michelin dæk. Recamic produceres i stedet på licens. Mønstre og gummiblandinger, er de samme som til Remix, men karkasserne er ikke nødvendigvis Michelin. Produktionsmetoden er koldvulkanisering, hvor Remix er varmvulkanisering. Recamic er et prisbilligere produkt end Remix, men hvor der stadig leveres meget højt på kvaliteten.

Produceres i Danmark

Til fordel for både pris og miljø, fremstilles Recamic dæk nu i Danmark, som følge af en aftale mellem Euromaster Danmark og Vulkan i Randers. Derfor er der ingen fordyrende led i logistikken, da de ikke skal importeres fra udlandet. Det betyder, at Recamic i dag er et godt og mere bæredygtigt alternativ til billige nye dæk, som kun kan anvendes en enkelt gang.

Nye udvalg af dæk og mønstre

Introduktionen af Recamic brandet og det nyligt indgåede samarbejde betyder, at Euromaster får adgang til populære Michelin Recamic vinterløsninger til kørsel i Scandinavien. Euromaster bliver således en mere attraktiv samarbejdspartner, når det gælder træk- og trailerdæk til nordiske forhold.

Læs også: I samarbejde med Michelin produceres Recamic nu i Danmark

Dæk til alle segmenter

Se udvalget af Recamic dæk til de forskellige segmenter herunder.

Recamic Regional Range

Recamic Long Distance Transport

Recamic Urban Transport  

Recamic Worksite Transport

Recamic Coach-Intercity Transport