Sava

Med Sava får du europæisk dæk af høj kvalitet. De er fremstillet i Europa og er garant for lang levetid og gode priser.


Sava har rødder i Slovenien tilbage i 1920’erne ved floden Sava og startede med gummiprodukter inden specialiseringen i dæk.


Hos Euromaster fører vi hovedsageligt Savas dæk til SUV/4X4 og lastbiler, da de har et stort udvalg af dæk til disse segmenter.


Fabrikken ligger i Slovenien og er en af de mest avancerede af sin slags i Europa, og udover Savas egne dæk, bliver der også fremstillet nogle af Goodyears dæk på fabrikken, da Sava siden 2004 har været 100 procent ejet af amerikanske Goodyear.


Savas fabrikker har en lang række certificeringer og priser for deres fokus på miljøet og fabriksforholdene. Hvert eneste år bliver der produceret omkring syv mio. dæk og vokser på det europæiske marked.


Sava har et 3/15/50 koncept, som indebærer, at dækkene bliver testet i forhold til EU’s tre dæklabel-punkter, 15 nøglepunkter i samarbejde med blandt andre tyske inspektionsmyndigheder samt 50 interne tests. Du er altså sikret topkvalitet.


 

Savas certificeringer og priser

✔️ 1999 - ISO certificate for the environmental management system

✔️ 2001 - ISO certificate for automotive industry quality management

✔️ 2002 - OHSAS certificate for occupational health and safety

✔️ 2003 - BPMS certificate (combines standards regarding quality, environmental protection, and health and safety at work) - first in world

✔️ 2003 - Award for best work environment of large companies in Slovenia

✔️ 2003 - New ISO for environmental management systems

✔️ 2003 - New OHSAS for occupational health and safety

✔️ 2004 - Environmentally Friendly Company Award

✔️ 2009 - ISO for design, development and manufacturing quality management