Tigar

Tigar er et af Euromasters nyere brands inden for lastvognsdæk. De imødekommer altid kundernes behov og følger den seneste markedsudvikling, så du er sikret den bedste kvalitet og driftssikre produkter.


Tigar har blandt andet stor fokus på modstandsdygtighed og lang levetid på deres dæk, så du slipper for at bekymre dig så lang tid som muligt.


Dækkene produceres på europæiske fabrikker og har høj sikkerhed og en overkommelig pris, hvilket har gjort dem til et populært valg blandt forbrugere i hele verden uanset behovet. Derfor har Tigar stor ekspertise og kan opfylde selv dine ekstreme behov.


Tigar blev stiftet i Serbien i 1935 som producent af gummiprodukter og begyndte at fremstille dæk i 1959 og er i dag en af landets største eksportsvirksomheder. Siden 2007 har Tigar været ejet af franske Michelin, der også ejer Euromaster, så du er sikret stor ekspertise og knowhow inden for branchen.


Eneforhandler

Euromaster er eneforhandler af Tigar lastvognsdæk i Danmark, og vores dygtige salgsteam er eksperter og kan altid hjælpe dig med at finde den rigtige løsning til dit behov, uanset hvilket underlag du arbejder på, og hvilke opgaver du skal løse. Kontakt os, og vi hjælper med en professionel skræddersyet løsning til dig.