Regummiering af lastvognsdæk

Når dine lastvognsdæk har en slidt slidbane, men ellers er god stand er i fin stand, kan du vælge at få dem regummieret i stedet for at investere i helt nye dæk.


Hos Euromaster tilbyder vi regummiering med garanti, så du kan køre endnu længere på dit slidte dæk, der får et nyt liv.


Der er flere fordele ved regummiering:

✔️ Af økonomiske årsager

Sammenlignet med nye dæk er anskaffelsesomkostningerne betydeligt lavere med regummierede dæk. Prisen på regummierede dæk udgør kun cirka 60 procent af prisen på nye dæk.

✔️ Af hensyn til miljøet

Regummiering gør det muligt at genbruge karkassen, som er det, selve slidbanen sidder på. Afhængigt af kvaliteten og køreforholdene kan den bruges én eller flere gange.


Ved regummiering får du også altid mulighed for at tilpasse mønsteret efter dine behov. Karkassen kontrolleres i henhold til et bestemt system.


Regummieringens kvalitet afhænger helt af karkassens kvalitet, og i nogle tilfælde vil den være for slidt til regummiering. Ved regummiering erstattes dækkets slidte slidbane med en ny. I disse tilfælde kan man enten genbruge det originale mønster eller vælge et nyt. Kontakt vores konsulenter, og hør mere om dine muligheder for regummiering.