Euromaster åbner nyt truckcenter i Avedøre
Euromaster åbner nyt truckcenter i Avedøre


EUROMASTER ÅBNER NYT TRUCKCENTER I AVEDØRE

Euromaster Avedøre på Kanalholmen 5 i Hvidovre bliver vores første nyåbnede danske center i over 20 år. Med vores fokus på at være erhvervslivets foretrukne servicepartner vil det nye center styrke vores position i hovedstadsområdet, hvor vi oplever vækst og ser stort potentiale inden for særligt Truck, B2B Light, Earthmover og Leasing.

07.10.20 | Det har længe været vores ønske at udvide i hovedstadsområdet, hvor vi oplever vækst og ser et stort potentiale for særligt Truck, B2B Light, Earthmover og Leasing. Det nye center kommer til at have lokation i Avedøre på Kanalholmen 5, Hvidovre. Vi bestræber os efter at blive erhvervslivets foretrukne servicepartner, og det nye center i Avedøre vil netop henvende sig primært til vores erhvervskunder.

Den daglige drift i vores nye Heavycenter vil fra starten blive varetaget af rutinerede kræfter, nemlig Henrik Larsen, som er nuværende centerleder i København. Posten som centerleder i København vil blive sikkert overdraget til vores erfarne førstedame, Pernille Hovgesen, der sammen med Henrik Larsen vil sikre et tæt og driftsikkert samarbejde mellem de to centre for at imødekomme alle kunders behov på bedste vis.

Mens Euromaster Avedøre vil servicere alle vores kunderne inden for Heavy - herunder breakdownservice og udekørende service - vil Euromaster København fremover primært fokusere på dæk og service til vores kunder inden for Light og Retail. 

Vi forventer at åbne portene i Avedøre i starten af december 2020. Vi glæder os til at se jer på begge lokationer fremover. 

----------

For yderligere information kan du kontakte Jens Kofoed, Regionschef i Øst, på +45 61 61 05 47 eller på jens.kofoed@euromaster.com.


 


VEJEN FREM

Euromaster er en Michelin virksomhed – 100% ejet af Michelin – som var de første til at tage patent på dæk, og som den dag i dag stadig er no. 1 i branchen. Det forpligter alle de steder, vi er.

Fra Aalborg til Padborg.
Fra Holstebro til København.
Fra Nyborg til Frankfurt, Paris eller Amsterdam – vi hjælper dig dér, hvor du har brug for det. Vi er lokale. Vi er landsdækkende og internationale.

Vi arbejder hver dag for at holde dine hjul i gang. Mere effektivt. Mere bæredygtigt. Mere sikkert. Mere ansvarligt. Vi står aldrig stille hos Euromaster. Vi hjælper hele vejen med rådgivning, service og produkter, der matcher.

Vi er til for dig, der kører i din egen bil. Mere end noget andet er vi her for dig, der har brug for at holde din forretning kørende. Det er ikke uden grund, at vi ser os selv som en af erhvervslivets store servicepartnere. Eller at vi fokuserer på alle de områder, hvor vi kan skabe værdi og bedre mobilitet for vognmænd, logistikpartnere og virksomheder over hele landet.

Til det hører at sende biler, vogne og lastbiler afsted på de rigtige dæk, med det rigtige mønster og det rigtige dæktryk til den rigtige pris, men også en række principper: At vi aldrig overlader noget til tilfældigheder. At et ord er et ord og en aftale er en aftale. At vi gør det gode, vi gjorde i dag, bedre i morgen. Vi tænker fremad. Hele tiden. I nye, bedre løsninger for dig.

Det er derfor, vi har breakdownservice, der døgnet rundt får dig videre på stedet, ikke bare i Danmark, men i hele Europa. Det er derfor, vi har MasterCare – vores unikke servicekoncept, der sikrer din virksomhed mobilitet 24/7 med løbende tjek af dine dæk, så du har overblik over deres tilstand og får flest kilometer ud af dem. Og det er derfor, vi er på vej med endnu flere services, der får bæredygtighed, sikkerhed og økonomi til at gå op i en højere enhed.

I Euromaster er det mennesker, engagement og arbejdsglæde, som skaber resultater. Det har indtil videre gjort os til Europamestre i medarbejdertilfredshed – og det er en vigtig forudsætning for vores mål: At have Danmarks mest tilfredse kunder og levere kundeoplevelser, der er i en klasse for sig.

Det handler i bund og grund om bevægelse – at vi flytter os og gør en forskel hver eneste dag. Mange vil fortsat sige, det er som landets førende dækekspert. Når selv skal sige det, er det som no. 1 i mobilitet til erhvervslivet - og som vejen frem for alle, der skal videre. Mere effektivt. Mere bæredygtigt. Mere sikkert. Mere ansvarligt. 
  

Kontakt salgsdirektør Lene Lodberg i Euromaster Danmark - Dæk og autoservice
Kontakt salgsdirektør Lene Lodberg i Euromaster Danmark - Dæk og autoservice

Lene Lodberg
Salgs- & Marketingdirektør
+45 24 98 78 94
lene.lodberg@euromaster.com

Kontakt marketingchef Heidi Gaba i Euromaster Danmark - Dæk og autoservice
Kontakt marketingchef Heidi Gaba i Euromaster Danmark - Dæk og autoservice

Heidi Gaba
Marketing & E-business manager
+45 60 23 86 43
heidi.gaba@euromaster.com

Euromaster Danmark
Find et center
Find en medarbejder i salg
Skriv til os eller ring på +45 87 28 28 28

Find center