Dæk og service til lastbiler

Hos Euromaster er vi specialister i lastbildæk og tilbyder professionel rådgivning inden for både dæk og service til lastvogne. Vores eksperter har mange års erfaring i at udvikle skræddersyede løsninger til kunder med både små, mellemstore og store vognparker. Uanset størrelsen på dine køretøjer og om du kører regional eller langdistancekørsel, finder vi den bedste løsning baseret på avancerede beregninger af både brændstofforbrug, levetid og kørselsmønster.

Lastbildæk til ethvert kørselsbehov

Dæk til lastbiler skal kunne holde til at køre lange distancer, og skal kunne holde til skiftende vejr- og vejforhold. Samtidig bør der også tages højde for det læs, lastbilen skal transportere, da det har stor indflydelse på dækkenes rulleevne, deres levetid og ikke mindst brændstoføkonomien. Derfor tilbyder vi lastbildæk fra en lang række mærker og står til rådighed med kvalificeret rådgivning, så du er sikker på at få dæk, der passer til dine behov. 

Hold flåden kørende med vores internationale breakdown service

Valget af dæk er kun halvdelen af opgaven, for det er nemlig afgørende for din forretning, at flåden holdes kørende 24/7. Som en del af Europas største dæk- og autoservicekæde, tilbyder vi derfor vejhjælp i form af vores breakdown service hele året rundt - ikke bare i Danmark, men i hele Europa.
Vores europæiske breakdown service består af et solidt netværk af leverandører i alle kroge af Europa, så du er garanteret en hurtig hjælp, hvis uheldet skulle være ude. 


Læs mere om vores breakdown service

MasterCARE - få mest muligt ud af dine lastbildæk med dækovervågning

Hos Euromaster finder du de bedste løsninger indenfor dæk til lastbiler. Vi tilbyder dæk i alle prisklasser fra Michelin, BFGoodrich, Goodyear, Sava, Tigar og Fulda.

Med vores flådeovervågningsservice, MasterCARE, kan vi desuden hjælpe dig med at optimere dine dæks levetid og sikre dig den bedst mulige brændstoføkonomi. Med MasterCARE slipper du for at spekulere på, om dine dæk er sikre nok til kørsel. Vi overvåger mønsterdybden, dæktrykket og slitage, og fordi vi kan fange eventuelle problemer i opløbet, kan du forebygge nedbrud og dermed nedetid for dit køretøj. 

Læs mere om MasterCARE.

Kør længere på dine brugte dæk med regummiering

Med regummiering kan du forlænge levetiden på dine dæk. Det gavner både din økonomi og er samtidig mere miljøvenligt sammenlignet med at købe nye dæk. Regummiering er en effektiv metode til at holde dækudgifterne nede og samtidig udvise miljøansvarlighed, da processen for regummiering er markant mindre belastende for miljøet end produktionen af et nyt dæk. Faktisk kan op til tre fjerdedele af et kvalitetsdæk genbruges til at producere et regummieret dæk.

Hos Euromaster har vi markedets bedste regummieringsprogram, så kontakt en af vores konsulenter for at høre mere om vores løsninger eller læs mere om regummiering.

Salgschef i Region Øst, Euromaster Danmark - Dæk og autoservice
Salgschef i Region Øst, Euromaster Danmark - Dæk og autoservice

Søren Brinck, Salgschef
Region Øst

+45 20 30 75 07  

[email protected]

 

Key account manager i Region Syd, Euromaster Danmark - Dæk og autoservice
Key account manager i Region Syd, Euromaster Danmark - Dæk og autoservice

Flemming Brandt, Key Account Manager

Region Syd
+45 23 24 11 82
[email protected]


 

Key account manager i Region Øst, Euromaster Danmark - Dæk og autoservice
Key account manager i Region Øst, Euromaster Danmark - Dæk og autoservice

Klauz Christensen, Key Account Manager
Region Øst

+45 51 19 82 89 

[email protected]


 

Per Merstrand - Landbrugsansvarlig hos Euromaster Danmark!
Per Merstrand - Landbrugsansvarlig hos Euromaster Danmark!

Per Merstrand, Salgschef

Region Syd
+45 24 98 81 84
[email protected]

 

Salgschef i Region Nord, Euromaster Danmark - Dæk og autoservice
Salgschef i Region Nord, Euromaster Danmark - Dæk og autoservice

Ove Pedersen, Salgschef
Region Nord

+45 40 17 34 12

[email protected]

 Send os en besked
Du er også velkommen til at sende os en besked via kontaktformularen herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt. For at vi kan svare bedst muligt på din henvendelse, må du gerne udfylde felterne herunder og gerne en beskrivelse. Når du bruger denne kontaktformular, antager vi, at du er enig i vores privatlivspolitik.

Vi snakkes ved!
 

Find dit nærmeste center