Lastvogn
 

Hos Euromaster er vi specialister i lastvognsdæk, og vi ved, at underlaget er afgørende for, hvilken dækløsning der passer til dit behov.
 

Vores eksperter har mange års erfaring i at udvikle skræddersyede løsninger til kunder med både små, mellemstore og store vognparker. Uanset størrelsen på dine køretøjer og om du kører regional eller langdistancekørsel, finder vi den bedste løsning baseret på avancerede beregninger af både brændstofforbrug, levetid og kørselsmønster.


International Breakdown Service

Dækvalg er halvdelen af opgaven, men vi ved godt, at det er afgørende for din forretning, at din flåde er kørende. Som en del af Europas største dæk- og autoservicekæde, har vi naturligvis Breakdown Service året rundt - ikke bare i Danmark, men i hele Europa.
 

Vores europæiske Breakdown Service består af et solidt netværk af leverandører i alle kroge af Europa, så du er garanteret en hurtig hjælp, hvis uheldet skulle være ude.

Kontakt os her, hvis du er interesseret i Breakdown Service i Danmark og hele Europa.


MasterCARE - få mest muligt ud af dine dæk med dækovervågning

Hos os finder du det bedste løsning indenfor lastvognsdæk i alle prisklasser fra mærker som Michelin, BFGoodrich og Fulda.


Med vores flådeovervågningsservice, MasterCARE, kan vi hjælpe dig med at optimere dine dæks levetid og sikre dig den bedst mulige brændstoføkonomi.


Med MasterCARE slipper du for at spekulere på, om dine dæk er sikre nok til den kørsel. Vi overvåger mønsterdybden, dæktrykket og slitage, og fordi vi kan fange eventuelle problemer i opløbet, kan du forebygge nedbrud og dermed nedetid for dit køretøj.
 

Læs mere om MasterCARE her.


Regummiering gavner både din økonomi og miljøet

Regummiering er en effektiv metode til at holde dækudgifterne nede og samtidig udvise miljøansvarlighed. Tre fjerdele af et kvalitetsdæk kan genbruges til at producere et reegummieret dæk, og regummieringsprocessen er markant mindre belastende for miljøet end produktionen af et nyt dæk.


Faktisk bruges der 70% mindre olie og op til 20 kg mindre stål til at producere et regummieret dæk, og der udledes 40% mindre CO2. Når man laver det samlede regnestykke, giver regummierede dæk i gennemsnit op til 30% lavere udgifter per kilometer end nye dæk, og jo flere gange, karkassen kan genanvendes, jo lavere bliver de samlede omkostninger i dækkets levetid.


Hos Euromaster har vi markedets bedste regummieringsprogram, så kontakt en af vores konsulenter for at høre mere om vores løsninger.

Spar på 150 kroner på lastbildæk fra Michelin og BFGoodrich - hos Euromaster Danmark!
Spar på 150 kroner på lastbildæk fra Michelin og BFGoodrich - hos Euromaster Danmark!