Peder Fejerskov vender hjem til det værksted som hans far ejede
Peder Fejerskov vender hjem til det værksted som hans far ejede


KENDT BRANCHEMAND "VENDER HJEM" TIL FAMILIENS DÆKCENTER I SKIVE

Euromaster Skive styrker holdet med 63-årige Peder Fejerskov, der "vender hjem" til familiens gamle virksomhed efter 25 år hos konkurrenterne. 

06.04.21 | Da Euromaster i Skive søgte en ny medarbejder, faldt valget på 63-årige Peder Fejerskov, der efter 25 år hos konkurrenterne vender tilbage til det værksted, som han tidligere var en del af i det daværende familieejede dækfirma, Fejerskov Dækservice. 

Viborg Gruppen/Hjulcenteret købte tilbage i 1991 virksomheden, som i 2003 efterfølgende blev opkøbt af franske Michelin og skiftede navn til Euromaster. Tilknytningen til Michelin har været et gennemgående tema i Fejerskov-familien, så derfor var det helt naturligt for Peder, at "vende hjem" til Euromaster, som den lokale Michelin-specialist. 

- Min bedstefar solgte Michelin-dæk helt tilbage i 1928, ligesom min far efterfølgende gjorde det, inden Euromaster kom til. Det har altid været det dækmærke, som har været synonym med min familie og vores arbejde som mekanikere, og det føles derfor helt naturligt at slutte cirklen her i det værksted, som min far startede og drev i så mange år, siger Peder Fejerskov, der er født og opvokset i Skive. 

Pr. 6. april er Peder Fejerskov tiltrådt som montør, mekaniker og kundeansvarlig for person - og varevogne, så den faste bemanding hos Euromaster Skive nu tæller 3 mand. Holdet har travlt, da værkstedet har oplevet en kraftig øget aktivitet på både dæksalget og autoservice. Med de mange opgaver på værkstedet er centerlederen for både Euromaster Skive og Euromaster Viborg, Jens Engstrøm, glad for at byde Peder Fejerskov velkommen tilbage. 

- Udover at være et behageligt menneske er Peder en yderst kompetent og serviceminded medarbejder, som med sine mange års erfaring i branchen og sit store kenskab til både dæk og autoservice, er med til at styrke vores i forvejen stærke hold. Vi ser meget frem til et godt og mangeårigt samarbejde med Peder, siger Jens Engstrøm 

Alderen er ikke en stopklods 

Selvom værkstedets seneste tilføjelse har været aktiv på arbejdsmarkedet siden 1976, og alderen har rundet de 63 år, er Peder Fejerskov langt fra færdig med at knokle med dæk og biler. 

- Jeg har stadig masser af power og gåpåmod tilbage, så hvorfor skulle jeg overveje at stoppe, når jeg kun føler mig som en på 45 år, spøger han med et smil og tilføjer:

- Jeg har altid villet arbejde med stærkeste produkter på markedet og givet mine kunder den bedste service, så jeg glæder mig meget til at komme i gang. Jeg kan mærke i mit hjerte, at det er den rigtige beslutning at vende tilbage hertil. 

----------

For yderligere information kan du kontakte Steffan Meins, Regionschef Vest, på steffan.meins@euromaster.com eller på +45 42 70 18 18 


 

Salgschef i Region Syd, Euromaster Danmark - Dæk og autoservice
Salgschef i Region Syd, Euromaster Danmark - Dæk og autoservice

Steffan Meins
Regionschef, Vest 
+45 42 70 18 18 
steffan.meins@euromaster.com

Kontakt marketingchef Heidi Gaba i Euromaster Danmark - Dæk og autoservice
Kontakt marketingchef Heidi Gaba i Euromaster Danmark - Dæk og autoservice

Heidi Gaba
Marketing & E-business manager
+45 60 23 86 43
heidi.gaba@euromaster.com

Euromaster Danmark
Find et center
Find en medarbejder i salg
Skriv til os eller ring på +45 87 28 28 28

Find center