Køb dæk og lav en virksomhedsaftale hos Euromaster
Køb dæk og lav en virksomhedsaftale hos Euromaster

Personbiler og varevogne

Hos Euromaster kan vi hjælpe din virksomhed med professionel dækservice og autoservice -  uanset om I har en stor vognpark eller er en lille enmandsvirksomhed. Vi skræddersyr en aftale efter jeres behov og vælger I os, får I en aftale, der gælder i hele Danmark. Det betyder, at der kun kommer én faktura fra det samme sted - lige meget hvor jeres biler står. 

På den måde skal I forholde jer til mindre papirarbejde og administration. I har også altid den samme kontaktperson. Derfor sparer I både tid og penge med en aftale hos Euromaster.
 

Kvalitetsdæk og service til dine biler fra vores eksperter 
Du finder dæk fra alle de store kvalitetsbrands og i alle størrelser - fra Michelin til Pirelli, får I som erhvervskunde den bedste løsning for jer.

Med 32 centre i hele landet tilbyder vi også lokal opbevaring af jeres hjul i sæsonerne. Vi har en onlinebooking, der er simpel at anvende. Du skal blot indtaste registreringsnummer. På den måde kan I selv styre tiderne, når det er tid til et sæsonskift mellem sommerhjul og vinterhjul - eller I kan få en reminder fra os, når det er ved at være tid til et hjulskifte.
 

Få en skræddersyet virksomhedsaftale
Som erhvervskunde hos Euromaster har I forskellige muligheder for at få skræddersyet en pakke, der passer til jer.

Find dit nærmeste Euromastercenter

 
Euromaster er ejet af Michelin
Euromaster er ejet af Michelin

Euromaster er en Michelin virksomhed - 100% ejet af Michelin - som var de første til at tage patent på dæk, og som den dag i dag stadig er no. 1 i branchen. Det forpligter alle de steder, vi er. Vores fornemmeste opgave er at sikre vejen frem for jer og hver dag arbejder vi for at holde jeres hjul i gang. Mere effektivt. Mere bæredygtigt. Mere sikkert. Mere ansvarligt. 

Vi kan servicere jer ude hos jer
Vi kan servicere jer ude hos jer

Fra Aalborg til Padborg. Fra Holstebro til København. Fra Nyborg til Frankfurt, Paris eller Amsterdam - vi hjælper dér, hvor I har brug for det. Vi er lokale. Vi er landsdækkende og internationale.  Det er ikke uden grund, at vi ser os selv som en af erhvervslivets store servicepartnere. Vores fokus er på at skabe værdi og bedre mobilitet for vognmænd, logistikpartnere og virksomheder over hele landet.

Vi tilbyder rådgivning, service og har et stort udvalg af dæk.
Vi tilbyder rådgivning, service og har et stort udvalg af dæk.

Vi er til for jer, der kører i egne biler. Mere end noget andet er vi her for jer, der har brug for at holde jeres forretning kørende. Jeres mobilitet er vores første prioritet. Derfor har vi BREAKDOWN SERVICE, som får jer videre på stedet døgnet rundt - ikke bare i Danmark, men i hele Europa. Derfor har vi MASTERCARE - vores unikke servicekoncept - der sikrer din virksomhed mobilitet 24/7 med løbende tjek af dæk, så du har overblik over deres tilstand og får flest kilometer ud af dem. Vi hjælper dig hele vejen med rådgivning, service og produkter, der matcher."

 

 

Få dine kvalitetsdæk fra anerkendte brands hos Euromaster

Køb dæk fra kvalitetsmærker hos Euromaster
Køb dæk fra kvalitetsmærker hos Euromaster

Skal vi kontakte dig?
Du er også velkommen til at sende os en besked via kontaktformularen herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt. For at vi kan svare bedst muligt på din henvendelse, må du gerne udfylde felterne herunder og gerne en beskrivelse. Når du bruger denne kontaktformular, antager vi, at du er enig i vores privatlivspolitik. Vi snakkes ved!