Køb dæk og lav en virksomhedsaftale hos Euromaster
Køb dæk og lav en virksomhedsaftale hos Euromaster

Få en tilpasset virksomhedsaftale

Hos Euromaster kan vi hjælpe din virksomhed med professionel dæk- og autoservice. Som erhvervskunde hos os har du forskellige muligheder for at få skræddersyet en pakke, der passer til netop din virksomhed - uanset om du har en stor vognpark eller er en lille enmandsvirksomhed. Vælger du at få en virksomhedsaftale hos Euromaster, gælder den i hele Danmark og hele din vognpark. Vi ser ofte, at der skal forskellige dækløsninger til i en vognpark for at holde driftsomkostningerne nede. Derfor får du en fast kontaktperson, som kan rådgive dig om, hvilke dæk der passer bedst til dine behov.

 

Kvalitetsdæk og service
Hos os kan du finde dæk i alle størrelser fra alle de store kvalitetsbrands - fra Michelin til Pirelli. Vi sætter en ære i at hjælpe dig med at forblive godt og sikkert kørende. Med centre i hele landet tilbyder vi også lokal opbevaring af dine hjul i sæsonerne. Og når det er tid til sæsonskift, kan du nemt booke en tid online. På den måde kan du selv finde et tidspunkt, der passer dig.

 
Euromaster er ejet af Michelin
Euromaster er ejet af Michelin

Euromaster er 100% ejet af Michelin, som var de første til at tage patent på dæk. Den dag i dag er Michelin stadig no. 1 i branchen. Det forpligter alle de steder, vi er.

Vi kan servicere jer ude hos jer
Vi kan servicere jer ude hos jer

Fra Aalborg til Padborg. Fra Holstebro til København. Fra Nyborg til Frankfurt, Paris eller Amsterdam - vi hjælper dér, hvor du har brug for det. Vi er lokale. Vi er landsdækkende og internationale.

Vi tilbyder rådgivning, service og har et stort udvalg af dæk.
Vi tilbyder rådgivning, service og har et stort udvalg af dæk.

Vi er her for dig, der har brug for at holde din forretning kørende. Din mobilitet er vores første prioritet. Det er derfor, at vi bl.a. har breakdown-service, som hurtigt får dig videre på stedet døgnet rundt - ikke bare i Danmark, men i hele Europa.

Få dine kvalitetsdæk fra anerkendte brands hos Euromaster

Køb dæk fra kvalitetsmærker hos Euromaster
Køb dæk fra kvalitetsmærker hos Euromaster

Skal vi kontakte dig?
Du er også velkommen til at sende os en besked via kontaktformularen herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt. For at vi kan svare bedst muligt på din henvendelse, må du gerne udfylde felterne herunder og gerne en beskrivelse. Når du bruger denne kontaktformular, antager vi, at du er enig i vores privatlivspolitik. Vi snakkes ved!