MasterCARE

MasterCARE er Euromasters flådeservice, der er din genvej til at spare penge - både på den daglige drift og på nedbrud.


Med vores forebyggende inspektioner får du et komplet overblik over dine hjul. Vi følger hver inspektion op med en udførlig rapport, som på en overskuelig måde identificerer eventuelle problemer. På den måde forebygger vi sammen de dyre nedbrud og eventuelle skader på dine lastbiler. 


I praksis fungerer det sådan, at Euromasters konsulent efter aftale med jer udfører inspektionen i et tidsrum, hvor der er mindst mulig aktivitet for jeres køretøjer.

Efter inspektionen får I en rapport, der giver jer et overblik over mønsterdybde, dæktryk og dækkets tilstand i øvrigt. Det kan eksempelvis være rapportering om eventuelle skader eller revner. Derudover får I en samlet konklusion med anvisninger og anbefalinger i forhold til, hvordan I bør følge op efter vores besøg.

Med vores flådeinspektionen får du på mulighed for både at integrere hjulskift i din planlægning, når det passer dig - og du kan minimere risikoen for skader, nedbrud og ulykker ved at forebygge. 


 
Vi har cirka 300 hjul, der ruller hver dag. Det giver god ro i maven at få inspiceret dæk og reguleret lufttryk, da vi ikke når det selv. Samtidig er rapporterne med til at give et godt overblik, så man er på forkant omkring kommende periodes dækforbrug. Da Euromaster gør arbejdet i weekenderne, påvirker det ikke vores daglige drift.


Niels Hansen, vognmand, Niels Hansen Transport

Euromaster Danmark - Breakdownservice til dæk, fælge, maskiner, service til landbrug, entreprenør, industri og lastvogn!
Euromaster Danmark - Breakdownservice til dæk, fælge, maskiner, service til landbrug, entreprenør, industri og lastvogn!
 

Vi får udenfor vores arbejdstid og på vores egne anlæg både inspiceret hjul, reguleret luft og skiftet dæk på en stor del af vores trailere både forår og efterår. Det forebygger nedbrud og sparer driftsstop, og det fungerer rigtig fint.


Peter Eriksen, fleet manager, FEC Carlsberg


 

Med MasterCARE får du:
 

✔️ Store besparelser: Dækkenes levetid forlænges, og brændstoføkonomien forbedres. Samtidig reduceres antallet af nedbrud, hvilket både giver besparelser på breakdownservice og reducering af “nedetid”.


✔️ Større sikkerhed og større mobilitet: Inspektion af dækkene og overvågning af dæktrykket minimerer risikoen for ulykker eller dækeksplosioner.


✔️ Større effektivitet: Hvert køretøj bliver billigere i drift, hvilket forbedrer dit samlede regnskab.


✔️ Større gennemsigtighed: Med øjeblikkelig adgang til de indsamlede data får du et overskueligt overblik over din flådes tilstand og hvilke tiltag, du bør gøre.


Vil du vide mere? Kontakt en af vores dygtige konsulenter.
 

Find dit nærmeste center