Euromaster har fået udlejningsbiler til deres kunder
Euromaster har fået udlejningsbiler til deres kunder


NYE KUNDEBILER OG AIRCONDITIONMASKINER

I juni kunne de første kunder sætte sig bag rattet i vores nye udlejningsbiler, som bliver stillet til rådighed til Euromasters kunder. Sommeren står for døren, og juni bød på lidt mere varme, hvilket betød, at der blev tændt airconditionanlægget i de fleste biler. Med god grund. I den forbindelse er Euromaster glade for at have indgået et samarbejde med Christonik. 

1.07.21 | I starten af juni trillede vores nye udlejningsbiler ind i indkørslen i ti af vores centre: Vejle, Skejby, Haderslev, Nyborg, København, Taastrup, Herlev, Helsingør, Holbæk og Køge. Vores primære kunder i disse centre er private kunder, leasingkunder og vores light business erhvervskunder.

Vi er glade for, at vi nu kan tilbyde denne ekstra service til alle vores kunder i disse udvalgte centre, som forhåbentligt giver mere frihed, så du ikke nødvendigvis skal planlægge din dag ud fra din aftale hos os. Med en kundebil kan du fortsat komme fra A-B, mens din bil er til service hos et af vores centre.

NYE AIRCONDITIONMASKINER
Juni var ikke kun måneden, hvor de første kunder kunne tage afsted i vores nye udlejningsbiler, men juni var også den første sommermåned i kalenderen. Sommer betyder (forhåbentlig) mere varme - og så er det også højsæson for airconditioneftersyn. Særligt efter en kold vinterperiode er det vigtigt, at dit airconditionanlæg er rent og i topform. I den forbindelse er vi glade for at kunne fortælle, at vi har indgået et spændende, nyt samarbejde med Christonik omkring aircondition - på både træning, levering af maskiner og servicering af disse.

SERVICE TIL HYBRID- OG ELBILER
Christonik er en af de ledende udbydere indenfor aircondition- og varmeløsninger i Danmark. Christoniksamarbejdet er synligt i alle vores centre, og de fleste centre har allerede haft besøg af Christonik, der kontrollerer vores fyldestationer og undersøger, hvilke fyldestationer de forskellige centre skal have fremadrettet. Det betyder, at vi nu kan servicere begge airconditiontyper: R134a og R1234yf. Ligeledes er det nu muligt for os at servicere airconditionanlæg i hybridbiler og elbiler i alle vores centre, hvilket vi glæder os til. I den kommende tid vil vores medarbejdere løbende modtage træning af Christonik, så de kan servicere airconditionmaskinerne.

----------

For yderligere information kan du kontakte Søren Bjørn, Regionschef hos Euromaster Danmark, på +45 87 28 28 28 eller soren.bjorn@euromaster.com

 

Regionschef for Light segment, Euromaster Danmark - Dæk og autoservice
Regionschef for Light segment, Euromaster Danmark - Dæk og autoservice

Søren Bjørn
Regionschef 
+45 26 47 19 15 
soren.bjorn@euromaster.com

Kontakt marketingchef Heidi Gaba i Euromaster Danmark - Dæk og autoservice
Kontakt marketingchef Heidi Gaba i Euromaster Danmark - Dæk og autoservice

Heidi Gaba
Marketing & E-business manager
+45 60 23 86 43
heidi.gaba@euromaster.com

Euromaster Danmark
Find et center
Find en medarbejder i salg
Skriv til os eller ring på +45 87 28 28 28

 

Find center