Euromaster og KH OneStop indgår pr. 1. april i et nyt strategisk partnerskab i Danmark. Med partnerskabet præsenteres transportbranchen for et fælles one-stop koncept, der i første omgang rulles ud på KH OneStops lokationer i Vejle og Brabrand.
Euromaster og KH OneStop indgår pr. 1. april i et nyt strategisk partnerskab i Danmark. Med partnerskabet præsenteres transportbranchen for et fælles one-stop koncept, der i første omgang rulles ud på KH OneStops lokationer i Vejle og Brabrand.


EUROMASTER OG KH ONESTOP I NYT STRATEGISK SAMARBEJDE 

Euromaster og KH OneStop indgår pr. 1. april 2021 i et nyt strategisk partnerskab i Danmark. Med partnerskabet præsenterer vi sammen transportbranchen for et fælles one-stop koncept, som vi i første omgang ruller ud på KH OneStops lokationer i Vejle Nord og Brabrand. 

26.02.21 | Det skal være muligt for kunderne at få et komplet one-stop eftersyn fra dæk til trailer på én gang, så transportørerne ikke bruger værdifuld tid på at besøge flere dækcentre og værksteder. Dét er filosofien bag vores nye samarbejde med køle-, trailer- og Thermo King serviceleverandøren til transportbranchen, KH OneStop. 

Som en start flytter vi fra 1. april således ind på serviceværkstederne i de to travle knudepunkter for lastbilstrafikken i Vejle Nord (Frostvej 3) og Brabrand (Sintrupvej 36) hos KH OneStop. Vi ser også allerede nu på mulighederne for, at KH OneStop kan få plads på vores nyåbnede afdeling i Avedøre (Kanalholmen 5) som næste led i samarbejdet. 
 

ONE-STOP REPARATION OG SERVICE MINIMERER DOWNTIME
Med vores nye partnerskab skaber vi sammen et sandt one-stop-koncept til fordel for vores begges kunder, hvor vi vil supplere hinanden på de områder, hvor man ikke tidligere selv har haft kompetencerne eller faciliteterne til rådighed.

– Tid er penge, og i særdeleshed i transportbranchen, hvor hvert eneste minut på værksted kunne være brugt på vejene. Hos KH OneStop er vi specialister i alt omkring trailere på nær dækservice. Med Euromaster på holdet kan vi nu tilbyde et fuldt one-stop servicetjek, og få chaufførerne hurtigt af sted igen, siger Thomas Henriksen, direktør i KH OneStop.

Med det nye samarbejde kan kunderne nu også få foretaget servicetjek af dækkene hos KH OneStop på lokationerne i Vejle og Brabrand. Det giver øget sikkerhed, bedre brændstoføkonomi og mindre CO2-udledning for transportørerne at få tjekket dæktrykket og dækkene løbende, fortæller direktør i Euromaster, Henrik Fusager:

– En lastbils dæk er helt afgørende for brændstofforbruget og sikkerheden under kørslen. Det er vores ambition med det nye samarbejde, at alle lastbiler og trailere, der er til service hos KH OneStop, får tjekket dækkene efter i sømmene, så transportørerne er bedre rustet mod alvorlige breakdowns og kan undgå unødig tid på værkstedet.
 

PLANER OM UDVIDELSE AF SAMARBEJDET
Som del af en større ekspansionsstrategi har Henrik Fusager derfor været ude at lede efter nye lokationer til virksomhedens servicecentre.

– Vi er ved at vokse ud af vores nuværende servicecentre. Samtidigt har vores service længe været efterspurgt i knudepunkterne omkring DTC og Logistikparken, så samarbejdet med KH OneStop passer perfekt ind i vores strategi for fremtiden. Nu kan vi hurtigt etablere os på to nye toprelevante lokationer og samtidig tilbyde vores kunder en bedre og mere fuldendt service med hjælp fra en af de mest kompetente spillere i branchen, siger Henrik Fusager.

Euromaster flytter i første omgang ind på to af KH OneStops fem servicecentre i Taulov, Brabrand, Vejle, Padborg og Brøndby, og det er planen, at samarbejdet også skal gå den anden vej, så KH OneStop får plads på flere af Euromasters 35 servicecentre.

– Vi er sikre på, at der et kæmpe potentiale i partnerskabet med Euromaster, og vi er allerede ved at se på, hvilke af vores og Euromasters lokationer, der giver mest mening at rykke på som det næste skridt. Vi glæder os meget til at komme i gang, siger Thomas Henriksen. 

----------

For yderligere information kan du kontakte Henrik Fusager, Direktør hos Euromaster Danmark, på +45 23 68 74 22 eller henrik.fusager@euromaster.com og Thomas Henriksen, Direktør hos KH OneStop, på 27 87 94 96 eller th@khonestop.dk

 


VEJEN FREM

Euromaster er en Michelin virksomhed – 100% ejet af Michelin – som var de første til at tage patent på dæk, og som den dag i dag stadig er no. 1 i branchen. Det forpligter alle de steder, vi er.

Fra Aalborg til Padborg.
Fra Holstebro til København.
Fra Nyborg til Frankfurt, Paris eller Amsterdam – vi hjælper dig dér, hvor du har brug for det. Vi er lokale. Vi er landsdækkende og internationale.

Vi arbejder hver dag for at holde dine hjul i gang. Mere effektivt. Mere bæredygtigt. Mere sikkert. Mere ansvarligt. Vi står aldrig stille hos Euromaster. Vi hjælper hele vejen med rådgivning, service og produkter, der matcher.

Vi er til for dig, der kører i din egen bil. Mere end noget andet er vi her for dig, der har brug for at holde din forretning kørende. Det er ikke uden grund, at vi ser os selv som en af erhvervslivets store servicepartnere. Eller at vi fokuserer på alle de områder, hvor vi kan skabe værdi og bedre mobilitet for vognmænd, logistikpartnere og virksomheder over hele landet.

Til det hører at sende biler, vogne og lastbiler afsted på de rigtige dæk, med det rigtige mønster og det rigtige dæktryk til den rigtige pris, men også en række principper: At vi aldrig overlader noget til tilfældigheder. At et ord er et ord og en aftale er en aftale. At vi gør det gode, vi gjorde i dag, bedre i morgen. Vi tænker fremad. Hele tiden. I nye, bedre løsninger for dig.

Det er derfor, vi har breakdownservice, der døgnet rundt får dig videre på stedet, ikke bare i Danmark, men i hele Europa. Det er derfor, vi har MasterCare – vores unikke servicekoncept, der sikrer din virksomhed mobilitet 24/7 med løbende tjek af dine dæk, så du har overblik over deres tilstand og får flest kilometer ud af dem. Og det er derfor, vi er på vej med endnu flere services, der får bæredygtighed, sikkerhed og økonomi til at gå op i en højere enhed.

I Euromaster er det mennesker, engagement og arbejdsglæde, som skaber resultater. Det har indtil videre gjort os til Europamestre i medarbejdertilfredshed – og det er en vigtig forudsætning for vores mål: At have Danmarks mest tilfredse kunder og levere kundeoplevelser, der er i en klasse for sig.

Det handler i bund og grund om bevægelse – at vi flytter os og gør en forskel hver eneste dag. Mange vil fortsat sige, det er som landets førende dækekspert. Når selv skal sige det, er det som no. 1 i mobilitet til erhvervslivet - og som vejen frem for alle, der skal videre. Mere effektivt. Mere bæredygtigt. Mere sikkert. Mere ansvarligt. 
  

Henrik Fusager - Direktør hos Euromaster Danmark
Henrik Fusager - Direktør hos Euromaster Danmark

Henrik Fusager
Direktør
+45 23 68 74 22
henrik.fusager@euromaster.com

Jesper Nøhr, Regionschef i Region Øst, Euromaster Danmark - Dæk og autoservice
Jesper Nøhr, Regionschef i Region Øst, Euromaster Danmark - Dæk og autoservice

Jesper Nøhr
Regionschef, Øst
+45 87 28 28 28
jesper.nohr@euromaster.com

Euromaster Danmark
Find et center
Find en medarbejder i salg
Skriv til os eller ring på +45 87 28 28 28

Find center