EUROMASTER INDGÅR PARTNERSKAB MED BILERNES HUS I SILKEBORG

Euromasterafdelingen i Silkeborg, som vi etablerede i 2020, overgår nu til partnercenter i et fortsat samarbejde mellem Bilernes Hus A/S i Silkeborg og Euromaster Danmark. 

04.01.21 | I 2020 etablerede vi Euromaster Silkeborg og rykkede ind i lokalerne hos Bilernes Hus A/S på Bredhøjvej 5, 8600 Silkeborg - og det er en glæde at kunne fortælle, at vores nuværende samarbejde med Bilernes Hus A/S vil fortsætte fremover. Fra 1. januar 2021 overgår vores samarbejde i stedet til en partnerskabsaftale, og Bilernes Hus A/S overtager driften af Euromaster Silkeborg. Vi glæder os til at fortsætte det stærke samarbejde med Bilernes Hus - og takker for et godt og spændende år i 2020 i Euromaster Silkeborg. For yderligere information kan du kontakte Søren Bjørn, Regionschef hos Euromaster Danmark, på 26 47 19 15 og soren.bjorn@euromaster.com. Du kan også kontakte Bilernes Hus direkte: 

Bilernes Hus A/S
Bredhøjvej 5
8600 Silkeborg 

Tlf. 72 10 02 00
E-mail: info@bilerneshus.dk

Booking: www.bilerneshus.dk/book-tid/

----------

For yderligere information kan du kontakte os på gen.dk.marketing@euromaster.com eller herunder. 
 


VEJEN FREM

Euromaster er en Michelin virksomhed – 100% ejet af Michelin – som var de første til at tage patent på dæk, og som den dag i dag stadig er no. 1 i branchen. Det forpligter alle de steder, vi er.

Fra Aalborg til Padborg.
Fra Holstebro til København.
Fra Nyborg til Frankfurt, Paris eller Amsterdam – vi hjælper dig dér, hvor du har brug for det. Vi er lokale. Vi er landsdækkende og internationale.

Vi arbejder hver dag for at holde dine hjul i gang. Mere effektivt. Mere bæredygtigt. Mere sikkert. Mere ansvarligt. Vi står aldrig stille hos Euromaster. Vi hjælper hele vejen med rådgivning, service og produkter, der matcher.

Vi er til for dig, der kører i din egen bil. Mere end noget andet er vi her for dig, der har brug for at holde din forretning kørende. Det er ikke uden grund, at vi ser os selv som en af erhvervslivets store servicepartnere. Eller at vi fokuserer på alle de områder, hvor vi kan skabe værdi og bedre mobilitet for vognmænd, logistikpartnere og virksomheder over hele landet.

Til det hører at sende biler, vogne og lastbiler afsted på de rigtige dæk, med det rigtige mønster og det rigtige dæktryk til den rigtige pris, men også en række principper: At vi aldrig overlader noget til tilfældigheder. At et ord er et ord og en aftale er en aftale. At vi gør det gode, vi gjorde i dag, bedre i morgen. Vi tænker fremad. Hele tiden. I nye, bedre løsninger for dig.

Det er derfor, vi har breakdownservice, der døgnet rundt får dig videre på stedet, ikke bare i Danmark, men i hele Europa. Det er derfor, vi har MasterCare – vores unikke servicekoncept, der sikrer din virksomhed mobilitet 24/7 med løbende tjek af dine dæk, så du har overblik over deres tilstand og får flest kilometer ud af dem. Og det er derfor, vi er på vej med endnu flere services, der får bæredygtighed, sikkerhed og økonomi til at gå op i en højere enhed.

I Euromaster er det mennesker, engagement og arbejdsglæde, som skaber resultater. Det har indtil videre gjort os til Europamestre i medarbejdertilfredshed – og det er en vigtig forudsætning for vores mål: At have Danmarks mest tilfredse kunder og levere kundeoplevelser, der er i en klasse for sig.

Det handler i bund og grund om bevægelse – at vi flytter os og gør en forskel hver eneste dag. Mange vil fortsat sige, det er som landets førende dækekspert. Når selv skal sige det, er det som no. 1 i mobilitet til erhvervslivet - og som vejen frem for alle, der skal videre. Mere effektivt. Mere bæredygtigt. Mere sikkert. Mere ansvarligt. 
  

Jesper Nøhr, Regionschef i Region Øst, Euromaster Danmark - Dæk og autoservice
Jesper Nøhr, Regionschef i Region Øst, Euromaster Danmark - Dæk og autoservice

Jesper Nøhr
Regionschef, Øst
+45 87 28 28 28
jesper.nohr@euromaster.com

Kontakt marketingchef Heidi Gaba i Euromaster Danmark - Dæk og autoservice
Kontakt marketingchef Heidi Gaba i Euromaster Danmark - Dæk og autoservice

Heidi Gaba
Marketing & E-business manager
+45 60 23 86 43
heidi.gaba@euromaster.com

Euromaster Danmark
Find et center
Find en medarbejder i salg
Skriv til os eller ring på +45 87 28 28 28

Find center