Mød Euromaster til Transport messen 2021 i Herning. Få en gratis billet med koden EUROMASTER2021
Mød Euromaster til Transport messen 2021 i Herning. Få en gratis billet med koden EUROMASTER2021


FØRSTE MESSE SIDEN NEDLUKNINGEN 

Efter den lange coronapause er vi endelig til at finde på messer igen. Euromaster ruller nemlig dækkene ind i hal J på Transportmessen 2021. Vi glæder os til at komme ud igen, og håber på at se dig d. 16.-18. september, når Herning Messecenter slår dørene op.

13.08.21 | I september ruller Euromaster dækkene ind i Herning Messecenter, hvor Transport 2021 bliver afholdt. Du kan finde os i Hal J ved stand J7328, hvor vi vil fortælle nærmere om det bæredygtige valg af dæk. Vi vil fokusere på de grønne budskaber og hvordan du kan være med til at gøre transportbranchen grønnere. Et af vores hovedpunkter på dagsordenen er regummiering af dæk, hvor vi for første gang viser vores Recamic dæk til både træk og trailer frem til Transport 2021. Vores Recamic dæks mønster og slidbanegummi er identiske med Michelins nuværende produktprogram, og bliver produceret lokalt af bedste kvalitet hos Vulkan i Randers. Du kan bl.a. høre mere om, hvordan genanvendelse af karkassen kan genoplive slidte dæk, så du kan køre endnu længere med dine dæk.

Samtidig præsenterer vi vores nye digitaliserede dækservice MasterCare 2.0 hos Euromaster. I den nye version skærpes overblikket, det digitale og det proaktive, så vi løser udfordringerne i din flåde før det bliver til nedbrud


Hvis du er afsted lørdag kan du møde vores Business Line Manager for truck segmentet, Lars Skov Andersen,der holder oplæg i forbindelse med Grøn Transport fra 11.30-12 i Hal E på lørdag. Du kan bl.a. blive klogere på, hvorfor regummiering er et vigtig tiltag for den grønne omstilling og hvordan det kan være en investering i dine dæk at genbruge karkassen. 

Hent din gratis billet allerede nu - med koden EUROMASTER2021 - her.

Du kan se alle aktiviteter for Transportmessen her.


Vi glæder os til at se dig!

----------

For yderligere information kan du kontakte Ove Pedersen, Salgschef i Region Nord, på +45 40 17 34 12 eller på ove.pedersen@euromaster.com, Søren Brinck, Salgschef i Region Øst, på +45 20 30 75 07 eller på søren.brinck@euromaster.com, Benjamin Eriksen, Key Account Manager i Region Syd, på +45 23 24 11 82 eller på benjamin.eriksen@euromaster.com, Lene Lodberg, Salgs- og Marketingsdirektør, på +45 24 98 78 94 eller på lene.lodberg@euromaster.com eller Lars Skov-Andersen, Business Line Manager i Truck og EM, på +45 87 28 28 28 eller på lars.skov-andersen@euromaster.com.

 


VEJEN FREM

Euromaster er en Michelin virksomhed – 100% ejet af Michelin – som var de første til at tage patent på dæk, og som den dag i dag stadig er no. 1 i branchen. Det forpligter alle de steder, vi er.

Fra Aalborg til Padborg.
Fra Holstebro til København.
Fra Nyborg til Frankfurt, Paris eller Amsterdam – vi hjælper dig dér, hvor du har brug for det. Vi er lokale. Vi er landsdækkende og internationale.

Vi arbejder hver dag for at holde dine hjul i gang. Mere effektivt. Mere bæredygtigt. Mere sikkert. Mere ansvarligt. Vi står aldrig stille hos Euromaster. Vi hjælper hele vejen med rådgivning, service og produkter, der matcher.

Vi er til for dig, der kører i din egen bil. Mere end noget andet er vi her for dig, der har brug for at holde din forretning kørende. Det er ikke uden grund, at vi ser os selv som en af erhvervslivets store servicepartnere. Eller at vi fokuserer på alle de områder, hvor vi kan skabe værdi og bedre mobilitet for vognmænd, logistikpartnere og virksomheder over hele landet.

Til det hører at sende biler, vogne og lastbiler afsted på de rigtige dæk, med det rigtige mønster og det rigtige dæktryk til den rigtige pris, men også en række principper: At vi aldrig overlader noget til tilfældigheder. At et ord er et ord og en aftale er en aftale. At vi gør det gode, vi gjorde i dag, bedre i morgen. Vi tænker fremad. Hele tiden. I nye, bedre løsninger for dig.

Det er derfor, vi har breakdownservice, der døgnet rundt får dig videre på stedet, ikke bare i Danmark, men i hele Europa. Det er derfor, vi har MasterCare – vores unikke servicekoncept, der sikrer din virksomhed mobilitet 24/7 med løbende tjek af dine dæk, så du har overblik over deres tilstand og får flest kilometer ud af dem. Og det er derfor, vi er på vej med endnu flere services, der får bæredygtighed, sikkerhed og økonomi til at gå op i en højere enhed.

I Euromaster er det mennesker, engagement og arbejdsglæde, som skaber resultater. Det har indtil videre gjort os til Europamestre i medarbejdertilfredshed – og det er en vigtig forudsætning for vores mål: At have Danmarks mest tilfredse kunder og levere kundeoplevelser, der er i en klasse for sig.

Det handler i bund og grund om bevægelse – at vi flytter os og gør en forskel hver eneste dag. Mange vil fortsat sige, det er som landets førende dækekspert. Når selv skal sige det, er det som no. 1 i mobilitet til erhvervslivet - og som vejen frem for alle, der skal videre. Mere effektivt. Mere bæredygtigt. Mere sikkert. Mere ansvarligt. 
  

Salgschef i Region Nord, Euromaster Danmark - Dæk og autoservice
Salgschef i Region Nord, Euromaster Danmark - Dæk og autoservice

Ove Pedersen
Salgschef 
Region Nord
+45 40 17 34 12
ove.pedersen@euromaster.com

Kontakt salgsdirektør Lene Lodberg i Euromaster Danmark - Dæk og autoservice
Kontakt salgsdirektør Lene Lodberg i Euromaster Danmark - Dæk og autoservice

Lene Lodberg
Salgs- & Marketingdirektør
+45 24 98 78 94
lene.lodberg@euromaster.com

Salgschef i Region Øst, Euromaster Danmark - Dæk og autoservice
Salgschef i Region Øst, Euromaster Danmark - Dæk og autoservice

Søren Brinck
Salgschef
Region Øst 
+45 20 30 75 07
soren.brinck@euromaster.com

Salgsansvarlig i hele landet for Lastvogn og Mastercare, Euromaster Danmark - Dæk og autoservice
Salgsansvarlig i hele landet for Lastvogn og Mastercare, Euromaster Danmark - Dæk og autoservice

Lars Skov-Andersen
Business Line Manager - Truck & EM
Hele landet
+45 61 63 09 14
lars.skov-andersen@euromaster.com

Benjamin Eriksen Key Account Manager Region Syd Euromaster
Benjamin Eriksen Key Account Manager Region Syd Euromaster

Benjamin Eriksen 
Key Account Manager 
Region Syd 
+45 23 24 11 82
benjamin.eriksen@euromaster.com

Euromaster Danmark
Find et center
Find en medarbejder i salg
Skriv til os eller ring på +45 87 28 28 28

Find center