Leasingselskaber

en bild


DE RIGTIGE DÆK, DET RIGTIGE STED, TIL DEN RIGTIGE PRIS

Vi giver din leasingvirksomhed tilfredse kunder. Vi lover, at dine leasingkunder får de rigtige dæk, det rigtige sted, til den rette pris og i rette tid. Der er meget at holde styr på med en leasingbil, og vi hjælper allerede mange leasingselskaber med at holde disse løfter. Skal vi også hjælpe dit? Med én aftalepartner og ét bestillingspunkt minimerer du administrationen og indsatsen ved håndtering af dine køretøjers dæk, hvilket giver lavere dækomkostninger.

Nemmere og mere bekvemt
Med et højt serviceniveau i form af geografisk dækning, kundeservice og tidsbestilling via nettet, 365 dage om året, lader vi det være op til kunderne, hvornår dækskiftet passer. Vores dækopbevaring med dækservice gør det endnu mere praktisk for dine kunder. De dæk, vi sætter på, er desuden garanteret i perfekt stand. Dermed opnås såvel bedre sikkerhed som større kundetilfredshed. En dækaftale med Euromaster gør leasing af bil til en leg for både dig og dine kunder.

Garanteret kundetilfredshed
Det leder til næste punkt. Ved at gøre det nemt for dig og din virksomhed, gør du det nemt for din kunde, og det skaber tilfredshed for alle. Skal vi ikke hjælpes ad med det?

Fuld kontrol
Med vores håndtering af dine faktuaer får du fuld kontrol over dækkene, deres status, hvor de befinder sig, hvilke omkostninger der er forbundet med dem mm. Du er med andre ord sikret, at dækpolitikken bliver fulgt. Du sænker dine samlede omkostninger og får desuden et bedre grundlag for fremtidige indkøb.

Én kontakt
Mange leasingselskaber skal holde styr på mange kontakter. Ved at have én kontakt i forhold til dæk, får du mindre administration og arbejde i forbindelse med håndtering af dine køretøjers dæk, hvilket igen giver lavere dækomkostninger.

 

 

 

For grossister /privat/dæk/dækservices/hvordan-booker-jeg-tid-online /privat/privat_systemside_2_1/log-pa

Log på

Tidsbestilling

Ved tidsbestilling eller ændring af tid vedrørende dækskift, skal du vælge dit Euromastercenter først. Dette gælder også, selvom du allerede har booket en tid.

Vælg center

For privatkunder

Her kan du som privatkunde købe dæk og se dine tidligere køb.

Køb online