Sommer- og vinterskift

Euromaster anbefaler dig at køre på sommerdæk om sommeren og vinterdæk om vinteren.


Det er ikke for at være besværlig, at vi anbefaler dette. Sommerdækket består af en hård gummiblanding, der skal stå fast på tørre veje og våde veje, når det regner. Desuden skal dækket kunne klare de høje temperaturer vi har om sommeren.

Vinterdækket består af en meget blød gummiblanding, der skal kunne grave sig ned igennem sneen og få vejgreb. Det skal kunne stå fast på is, sne og våde veje.

Det er derfor vigtigt at du får dine dæk skiftet til den rette sæson, 2 gange om året. Det hjælper vi dig gerne med. Vi hjælper dig gerne med at opbevare dine dæk i den sæson de ikke bliver brugt.

Det gør det nemmere for dig ikke at skulle have dine sommer- og vinterdæk med hjem i bilen efter hvert dækskifte, og du skal ikke selv finde plads til opbevaringen heller. Desuden giver Euromaster dig besked på hvornår det er tid til skift. Og hos os kan du bestille tid til dækskift online.

Se vores store udvælg af dæk her

For grossister /privat/dæk/dækservices/hvordan-booker-jeg-tid-online /privat/privat_systemside_2_1/log-pa

Log på

Tidsbestilling

Ved tidsbestilling eller ændring af tid vedrørende dækskift, skal du vælge dit Euromastercenter først. Dette gælder også, selvom du allerede har booket en tid.

Vælg center

For privatkunder

Her kan du som privatkunde købe dæk og se dine tidligere køb.

Køb online