Michelin


MICHELIN - DET BEDSTE VALG

Michelin får fremragende anmeldelser af bilejerne, hvad angår dækkenes kvalitet og levetid. På grund af dækkenes perfekte tilpasning til køretøjet er det et af de førende mærker blandt bilproducenter. 

Michelin har bevist, at de mestrer ekstreme situationer, og de har flere titler end nogen andre inden for motorsportsgrene som Formel 1 og 24-timers løbet på Le Mans.

Michelin bidrager med sin forbedrede mobilitet til øget sikkerhed, bedre ydeevne og mere køreglæde. Konstant innovationspotentiale, tætte partnerskaber med verdens førende bilproducenter og succesen inden for motorsport viser, at MICHELIN er specialister i højtydende dæk.

Michelin har som mål at forblive en af verdens førende dækproducenter. Takket være: sin innovation, kvalitetsprodukter og -serviceydelser, sit bidrag til en bæredygtig udvikling samt stadigt flere nye og kundevenlige servicetilbud.


 

For grossister /privat/dæk/dækservices/hvordan-booker-jeg-tid-online /privat/privat_systemside_2_1/log-pa

Log på

Tidsbestilling

Ved tidsbestilling eller ændring af tid vedrørende dækskift, skal du vælge dit Euromastercenter først. Dette gælder også, selvom du allerede har booket en tid.

Vælg center

For privatkunder

Her kan du som privatkunde købe dæk og se dine tidligere køb.

Køb online