Alcar
Alcar

Alufælge til erhverv

Hvis din bil rigtig skal shine, skal du naturligvis have et par lækre alufælge på. Og her hos Euromaster kan vi hjælpe dig med at finde fælge i flot design, hvor kvaliteten samtidig er i top.
 

Prøv hvordan fælgene ser ud
Det kan være svært at forestille sig, hvordan et nyt sæt fælge vil se ud på netop din bil. Prøv derfor Alcars eller Rally Centerets fælgkonfigurator, hvor du kan indtaste din nummerplade eller bilmodel og bilmærke. Så kan du se fælgene på din bil og finde ud af, om de er noget for dig.
 

Køb dem hos Euromaster og lad os klare montering
Når du har fundet nogle fælge, du synes om, kan du bestille på 87 28 28 28 eller via chat og få dem leveret i dit lokale Euromastercenter. Her kan vi også klare monteringen for dig. 
 

Dæktrykskontrol (TPMS)
I dag er det et krav, at der er dæktrykskontrolsystemer (Tire Pressure Monitor System, TPMS) på alle nye personbiler. De overvåger din bils dæktryk og har som udgangspunkt fire funktioner:

  • At forøge din sikkerhed gennem optimalt vejgreb, stabil styring og kortere bremselængde

  • At forebygge forkert slid på dine dæk og derigennem øge deres levetid

  • At forebygge et forhøjet brændstofforbrug gennem forkert dæktryk

  • At reducere CO2 udledning gennem et lavere brændstofforbrug og længere levetid på dækkeneDirekte og indirekte TPMS
Der findes to typer af systemer, der måler dæktryk. Med direkte TPMS  sidder der en sensor i hvert af dine hjul, som kan måle både dæktryk og temperatur i dækkene. Denne information overføres til bilens computer og vises så i bilens display.

Den anden type er indirekte TPMS, som hænger sammen med bilens ABS system og overvåger hjulenes indbyrdes omdrejningshastighed. Registrerer systemet forandring i dette, antager systemet, at et eller flere hjul har mistet dæktryk. 

Hvis din bil har TPMS, og du er på jagt efter nye fælge, skal du være opmærksom på om fælgene, du kigger på, overholder alle krav til montering af TPMS sensorer. Det behøver du dog ikke bekymre dig om hos Euromaster. Vi leverer kun fælge, der er godkendt til TPMS. Og når du skifter mellem sommerhjul og vinterhjul hos Euromaster, så opdaterer vi også dæktrykskontrollen for dig - uanset om det er direkte eller indirekte.

Prøv dine fælge hos Rally Centeret OZ Danmark
- Din vej til top fælge fra italienske OZ, MSW og tyske Borbet. Tryk på billedet for at komme ind til fælgkonfiguratoren.

Prøv dine fælge hos Alcar
- Din vej til Dezent, AEZ og Dotz kvalitetsalufælge fra EU. Tryk på billedet for at komme ind til fælgkonfiguratoren.

Se vores mest populære fælge
Få dem vist i fuld skærm eller tryk på download i øverste venstre hjørne.