Personbiler og varevogne
 

Hos Euromaster kan vi hjælpe dig med professionel dækservice og autoservice -  uanset om du har en stor vognpark eller er en lille enmandsvirksomhed. Vi skræddersyr efter dine behov og vælger du os, får du en aftale, der gælder i hele Danmark. Det betyder, at der kun kommer én faktura fra det samme sted - lige meget hvor dine biler står. 


På den måde skal du forholde dig til mindre papirarbejde og administration. Du har også altid den samme kontaktperson. Derfor sparer du både tid og penge med en aftale hos Euromaster.


Kvalitetsdæk og service til dine biler fra vores eksperter

Du finder dæk fra alle de store kvalitetsbrands og i alle størrelser - fra Michelin til Pirelli, får du som erhvervskunde den bedste løsning for dig.


Med 32 centre i hele landet tilbyder vi også lokal opbevaring af dine dæk i sæsonerne. Vi har en onlinebooking, der er simpel at anvende. Du skal blot indtaste registreringsnummer. På den måde kan du eller I selv kan styre tiderne, når det er tid til et sæsonskift mellem sommerdæk og vinterdæk - eller du kan få en reminder fra os, når det er ved at være tid til et dækskift.
 

Virksomhedsaftale til dine medarbejdere

Som erhvervskunde kan du også lave en virksomhedsaftale til dine medarbejdere.

Det betyder ekstra fordele og rabatter til deres private bil.


Hvis du vil vide mere, kontakt en af vores konsulenter eller dit lokale Euromaster center i dag - og hør, hvordan vi kan hjælpe dig med at spare både tid og penge. Du finder vores centre her

Find dit nærmeste center