0 CROSSCLIMATE+ fundet

Ny søgning

MICHELIN CROSSCLIMATE+ - Køb dæk online hos Euromaster!

Image for CROSSCLIMATE+ from privat
+ / - Kør musen over billedet for at zoome
Andre vinkler

  CROSSCLIMATE + fra Michelin er en forbedret udgave af CROSSCLIMATE sommerdækket med vinteregenskaber, så du kan bruge dækket året rundt. Dækket er ekstra forstærket.


   

  Sortér efter størrelse

  Find nærmeste center
  Vi kunne ikke finde dig. Prøv igen.
  ELLER

  Find nærmeste center
  ELLER

  Giv mig besked, når varen er på lager
  Indtast din e-mailadresse
  Forbered dig på al slags vejr! Michelin CROSSCLIMATE+ er et testvindende sommerdæk, hvor du i samme dæk også får unikke vinteregenskaber, som kan klare alle udgaver af det danske vejr. Du får altså det bedste fra to verdener ved at vælge CROSSCLIMATE+, som er udviklet med henblik på at kunne klare alle de uforudsigelige forhold, som blandt andet det danske vejr byder på, uden du behøver at bekymre dig om sikkerheden. Dækket har vundet en lang række tests i blandt andet tyske Auto Bild. Hos Euromaster finder du CROSSCLIMATE+ XL, der er ekstra forstærket med flere lag og højere belastningskapacitet, der lever op til dine ekstra behov. Michelin har altid udvikling i højsædet, og en stor procentdel af dækproducentens årlige omsætning er øremærket til udvikling. Det betyder, at du med et Michelindæk altid får den nyeste innovation på dækmarkedet, og dermed får en maksimal ydeevne med Michelins dæk.
  Find Euromastercenter
  Abonnement

  Jeg vil gerne modtage nyheder fra Euromaster Danmark A/S via følgende medier:

  * Du kan altid let afmelde dig igen - eksempelvis via et enkelt klik i nyhedsbrevet eller via gen.dk.info@euromaster.com. Har du spørgsmål, kan du også altid kontakte os på 87 28 28 28.