• Forside
 • AIRCON + LUFTRENS + SKIFT AF POLLENFILTER (R134A)
dæk
+ / - Kør musen over billedet for at zoome
Andre vinkler

  AIRCON + LUFTRENS + SKIFT AF POLLENFILTER (R134A)

  (PERSONBIL • SUV/4X4 • VAREVOGN) Hvis dit airconditionanlæg trænger til det helt store eftersyn, har du mulighed for at vælge vores samlede airconditionpakke med både eftersyn, luftrens af kabinen og skift af pollenfilter.

  Kr. 1175,00
  Ekskl. evt. ekstramaterialer.
  BESTIL

  Er der en dårlig lugt i kabinen eller køler anlægget mindre end det plejer? Det er blandt andet ting som disse, du skal være opmærksom på for at finde ud af, om dit airconditionanlæg eller klimaanlæg trænger til et eftersyn. Airconditionanlægget er et lukket system. Hvis det ikke bliver brugt, er det et sandt mekka for bakterier, som udvikler sig med stor hastighed i det beskyttede miljø. Selv om det er et lukket system, vil kølemidlet i anlægget dale med tiden. Kølemidlet (R134A) er det eneste, som smører klimaanlæggets pumpe. Hvis du løber tør for kølemiddel, risikerer du, at pakninger, filter og kondenser bliver ødelagt. Et eftersyn hvert andet år forbedrer dine chancer for at forebygge de dyre skader markant.

  For de fleste bilmærker og modeller vil 100 gram kølemiddel være tilstrækkeligt til et system, der er løbende vedligeholdt. Du skal dog være opmærksom på, at beholderen kan rumme helt op til 1000 gram - alt afhængigt af modellen. Hvis systemet er defekt eller har været kørt tør, vil en opfyldning overstige de 100 gram, der er inkluderet i vores airconditionservice. Vi kan hjælpe dig på 87 28 28 28, hvis du har spørgsmål til mængden i din bil.


  BESTILLER DU AUTOTILBEHØR, KAN DU AFHENTE DISSE I DIT EUROMASTERCENTER ALLEREDE SAMME DAG.
  BEMÆRK DOG VENLIGST, AT DER PÅ MODULA TAGBOKSE OG MICHELIN EASYGRIP SNEKÆDER KAN VÆRE EN LEVERINGSTID PÅ OP TIL 3 DAGE.  MEDLEM AF MASTERCLUB?

  Det er gratis og uforpligtende - og du får altid fast rabat på dæk, dækservice, autoservice og bilpleje fra Würth   

  Find dit Naermeste center

  Find center