Book tid online til autoservice - Euromaster Danmark!
Book tid online til autoservice - Euromaster Danmark!

TPMS OG DÆKTRYKSOVERVÅGNING

Hvis din bil er indregistreret for første gang efter november 2014, har den elektronisk dæktryksovervågning - også kaldet TPMS. Kort sagt er TPMS er et elektronisk system, som automatisk overvåger dit dæktryk og kommer med en advarsel, hvis dæktrykket bliver kritisk lavt. 

HVORFOR ER TPMS VIGTIGT FOR DIN BIL?
Vi mærker med det samme, hvis vores cykel mangler luft, når vi sætter os op på den. Den bliver tungere at køre og sværere at dreje, og vi kan tydeligt mærke hver eneste ujævnhed i vejen.

Selv om vi ikke mærker det helt i samme omfang, når vi sidder i bilen, er det faktisk det samme, der sker, når bilens dæktryk er for lavt. Bilen mister “balancen”, så at sige, og får en tendens til at slingre og blive ustabil - særligt i sving, ved høje hastigheder og i forbindelse med undvigelsesmanøvrer. Samtidig forlænges bremselængden, og de sikkerhedssystemer, der skal sikre dig stabilitet (ABS og ESC) kan ikke præstere optimalt.

Du kan læse meget mere om TPMS og dæktryksovervågning her.

  • (PERSONBIL • SUV/4X4 • VAREVOGN) Med vores Mastertjek får du bl.a. olieskift (op til 5 liter), sporingskontrol, sprinklervæske, udlæst fejlkoder, kontrolleret tandremsinterval, bremse-, køler- og servovæske, dæk og fælge!
    Kr. 1399,00
    Ekskl. evt. ekstramaterialer.

Find dit Naermeste center

Find center