Book tid online til autoservice - Euromaster Danmark!
Book tid online til autoservice - Euromaster Danmark!

UDSTØDNING

Bilens udstødning sidder under bilen, og du opdager som regel først, at der er noget galt, når den begynder at larme.

Udstødningen består af flere forskellige dele, og det kan godt være en reparation i den dyre ende af skalaen at få den skiftet. Hvis du kan fange problemet i opløbet og få den repareret, før det går helt galt, kan der være mange penge at spare. 
 

HVAD GØR EN UDSTØDNING?
Udstødningen har stor betydning for din motorfunktion. Den filtrerer - og på den måde renser - de giftige gasser fra motoren, så du ikke får giftig røg i kabinen. Dette sikrer også, at den luft, der udledes, skader omgivelserne og miljøet mindst muligt.

Samtidig sørger udstødningen for, at den varme luft ikke kommer i nærheden af brændstoffet, den dæmper motorstøjen og den giver dig en bedre brændstoføkonomi. 

HVILKE TING SKAL DU VÆRE OPMÆRKSOM PÅ?
Du skal være opmærksom på, om lyden fra motoren ændrer sig, og om udstødningen begynder at larme. Begge dele kan være tegn på, at udstødningen skal repareres eller udskiftes, og hvis du venter for længe med at udbedre skaden, kan du risikere, at det er hele udstødningssystemet, der skal udskiftes og ikke kun en enkelt del.

På samme måde skal du være opmærksom på, om dit brændstofforbrug er blevet større uden nogen fornuftig grund. Det kan nemlig skyldes, at din motor skal arbejde hårdere, fordi udstødningsrøret er utæt.

SKAL VI TJEKKE DIN UDSTØDNING?
Du kan få tjekket din udstødning hos os i Euromaster, som blandt andet indgår i vores Mastertjek - et eftersyn med 36 kontrolpunkter. Book Mastertjek inkl. olieskift, oliefilter og sporingskontrol her på siden. 
 

 • (PERSONBIL • SUV/4X4 • VAREVOGN) Bilens udstødning både dæmper motorstøjen og holder giftige gasser væk fra kabinen. Hos Euromaster tjekker vi udstødningen, hvis du mener, at der er noget galt og kommer med et tilbud, hvis vi finder en fejl.
  Kr. 99,00
  Ekskl. evt. ekstramaterialer.

  BESTIL
 • (PERSONBIL • SUV/4X4 • VAREVOGN) Med vores Mastertjek får du bl.a. olieskift (op til 5 liter), sporingskontrol, sprinklervæske, udlæst fejlkoder, kontrolleret tandremsinterval, bremse-, køler- og servovæske, dæk og fælge!
  Kr. 1399,00
  Ekskl. evt. ekstramaterialer.

Find dit Naermeste center

Find center