Airconditioneftersyn - standard

Et airconditioneftersyn er ikke inkluderet i dine serviceeftersyn, og det kan derfor være nemt at glemme, særligt hvis du ikke lægger mærke til, at der kan være noget galt.  Det er dog af både økonomiske og helbredsmæssige hensyn en rigtig god idé at få tjekket airconditionanlægget regelmæssigt.

Et almindeligt airconditionsystem taber 10% af sit kølemiddel hvert år. Kølemidlet indeholder olie, som smører systemet under brug. Hvis anlægget kører tør, risikerer du, at det går i stykker. Et defekt airconditionanlæg kan koste mange tusinde kroner at reparere - og regelmæssige eftersyn kan derfor være en rigtig god investering. Derudover giver et velfungerende airconditionanlæg et bedre indeklima i bilen og gør din tur mere behagelig.Airconditioneftersyn inkl. 100 gram kølemiddel
For de fleste bilmærker og modeller vil 100 gram kølemiddel være tilstrækkeligt til et system, der er løbende vedligeholdt. Du skal dog være opmærksom på, at beholderen kan rumme helt op til 1000 gram - alt afhængigt af modellen. Hvis systemet er defekt eller har været kørt tør, vil en opfyldning overstige de 100 gram, der er inkluderet i vores airconditionservice.

Du kan booke tid til et airconditioneftersyn herunder. Du kan også altid kontakte dit lokale Euromastercenter her eller vores kundeservice på 87 28 28 28.

 • Det er en rigtig god idé at få airconditionen tjekket regelmæssigt pga. bakterievækst og mangel på det vigtige kølemiddel. Et airconditioneftersyn er ikke inkluderet i et serviceeftersyn, og det kan derfor være et område, du overser.
  Kr. 729,00
  Ekskl. evt. ekstramaterialer.

  KØB
 • Hvis dit airconditionanlæg trænger til det helt store eftersyn, har du mulighed for at vælge vores samlede airconditionpakke med både eftersyn, bakteriel rens af kabinen og skift af pollenfilter.
  Kr. 1.129,00
  Ekskl. evt. ekstramaterialer.

  KØB
Find nærmeste center
Vi kunne ikke finde dig. Prøv igen.
ELLER

Find nærmeste center
ELLER

Giv mig besked, når varen er på lager
Indtast din e-mailadresse
Find dit nærmeste center