Skift af pollenfilter

Luften inde i kabinen kan være op til seks gange så forurenet som luften udenfor. Ofte bliver der suget udstødningsgas med ind i din bil, og den dårlige luft i bilen kan skade dit helbred og være årsag til, at du får allergi, hovedpine eller koncentrationsbesvær.


Pollenfiltrets opgave er at sortere støv og pollen fra luften, så det ikke kommer ind kabinen. Med tiden bliver pollenfiltret dog slidt og beskidt, og når skidtet blokerer for passagen af den rene luft, risikerer du at miste koncentrationen bag rattet, fordi luften i kabinen ikke er ren nok.


Et skift af pollenfilter tager ca. 30 minutter og koster 309 inkl. nyt filter. Du kan bestille tid til skift af pollenfilter herunder - enten alene eller i vores samlede airconditionpakke med skift af pollenfilter, airconditioneftersyn og bakteriel rens.


 

 • Kr. 309,00
  Ekskl. evt. ekstramaterialer.

  KØB
 • Hvis dit airconditionanlæg trænger til det helt store eftersyn, har du mulighed for at vælge vores samlede airconditionpakke med både eftersyn, bakteriel rens af kabinen og skift af pollenfilter.
  Kr. 1129,00
  Ekskl. evt. ekstramaterialer.

  KØB
Find dit nærmeste center