dæk LUFTRENS AF KABINEN / R
+ / - Kør musen over billedet for at zoome
Andre vinkler

  LUFTRENS AF KABINEN

  (PERSONBIL • SUV/4X4 • VAREVOGN) Lugter din bil af våd hund? Så trænger den nok til en luftrens i bilens kabine. Løsningen på dit problem tager kun 30 minutter.

  Kr. 265,00
  Ekskl. evt. ekstramaterialer.
  BESTIL

  Airconditionanlægget eller klimaanlægget er et lukket system, hvor der især i den kolde og fugtige årstid kan sætte sig svampesporer og skimmelsvamp. Her vil luftrensen i kabinen rengøre systemet igen, da svampene ikke vil fjerne sig naturligt. Hvis din aircondition ikke bliver brugt, er det et sandt mekka for bakterier, som udvikler sig med stor hastighed. Når anlægget tændes igen efter have været på pause i en periode, vil bakterierne blive blæst direkte ud i bilen.


  Book tid til luftrens af din aircondition eller klimanlæg her ved at lægge denne service i kurven. Gå til kurven, indtast dine oplysninger - og vælg tid i dit nærmeste center. Du kan bestille tid til service 3 hverdage frem i tiden - og du betaler i centret.


  Du kan også bestille tid til luftrens for sig - eller tid til vores samlede airconditionpakke med skift af pollenfilter, airconditioneftersyn og luftrens. Læs mere om serviceeftersyn af din aircondition her.


   


  BESTILLER DU AUTOTILBEHØR, KAN DU AFHENTE DISSE I DIT EUROMASTERCENTER ALLEREDE SAMME DAG.
  BEMÆRK DOG VENLIGST, AT DER PÅ MODULA TAGBOKSE OG MICHELIN EASYGRIP SNEKÆDER KAN VÆRE EN LEVERINGSTID PÅ OP TIL 3 DAGE.  MEDLEM AF MASTERCLUB?

  Det er gratis og uforpligtende - og du får altid fast rabat på dæk, dækservice, autoservice og bilpleje fra Würth   

  Find dit Naermeste center

  Find center