Book tid online til autoservice - Euromaster Danmark!
Book tid online til autoservice - Euromaster Danmark!

UDSKIFTNING AF BREMSEVÆSKE

Bremsevæske er afgørende for bilens bremser og din sikkerhed, og hvis du gerne vil sikre din og de andre trafikanters sikkerhed, er du nødt til at holde øje med bremsevæsken. Den er nemlig altafgørende for din bils evner til at bremse korrekt. Bremsevæsken er både med til at aktivere bremserne, når du træder på pedalen. Og i værste tilfælde er det altså slet ikke muligt for dig at bremse, hvis der ikke er nogen væske i.

HVORFOR OG HVORNÅR SKAL MAN SKIFTE BREMSEVÆSKE?
Når der er friktion mellem bremseklodserne og bremseskiven, bliver der udviklet varme, der er med til at nedbryde bremsevæsken. Jo længere du har kørt, desto større er chancen derfor også for, at du skal have udskiftet bremsevæsken. Derfor er det vores anbefaling, at du kontrollerer bremsevæsken hvert år eller efter hver 30.000 til 50.000 km.

En af fordelene ved bremsevæske er, at det består af olie, der har et højt kogepunkt. Det betyder, at der skal meget varme til, før det fordamper. Udfordringen er bare, at bremsevæsken løbende optager vand og fugt, der ligesom varme kan nedbryde bremsevæsken. Vand får nemlig bremsevæskens kogepunkt til at falde, hvilket øger risikoen for, at bremsevæsken fordamper, og at bremserne ikke fungerer korrekt. Derfor er det vigtigt, at du i et land som Danmark, hvor vi har meget regn og fugtig luft, får tjekket din bremsevæske regelmæssigt. Og ikke mindst er det vigtigt, hvis du har planlagt en kør selv-ferie i enten Danmark eller Europa. Vand og fugt er nemlig især udbredt i forbindelse med temperatursvingninger, hvor der opstår kondensvand.

KONTROL AF BREMSEVÆSKE HOS EUROMASTER
Kontakt vores kundeservice på 87 28 28 28 eller dit lokale Euromastercenter direkte og få tjekket bremserne hurtigst muligt.

Vi har stor erfaring med både reparation og udskiftning af bremser på alle bilmærker og bilmodeller her i Euromaster, så vi er også klar til at hjælpe, hvis du har spørgsmål til dine bremser.


  • (PERSONBIL • SUV/4X4 • VAREVOGN) Bremsevæske er altafgørende for din og dine medtrafikanters sikkerhed, da væsken gør det muligt at bremse. Vi kontrollerer og udskifter din bremsevæske, så du ikke går på kompromis med sikkerheden.
    Kr. 749,00
    Ekskl. evt. ekstramaterialer.

    BESTIL

Find dit Naermeste center

Find center