Book tid online til autoservice - Euromaster Danmark!
Book tid online til autoservice - Euromaster Danmark!

UDSKIFTNING AF BREMSEVÆSKE

Bremsevæske er afgørende for bilens bremser og din sikkerhed, og hvis du gerne vil sikre din og de andre trafikanters sikkerhed, er du nødt til at holde øje med bremsevæsken. Den er nemlig altafgørende for din bils evner til at bremse korrekt. Bremsevæsken er både med til at aktivere bremserne, når du træder på pedalen. Og i værste tilfælde er det altså slet ikke muligt for dig at bremse, hvis væsken ikke er i orden.


HVORFOR OG HVORNÅR SKAL DU SKIFTE BREMSEVÆSKE?
Når der er friktion mellem bremseklodserne og bremseskiven, bliver der udviklet varme, der er med til at nedbryde bremsevæsken. Bremsevæske består dog af olie, der har et højt kogepunkt, hvilket betyder, at bremsevæsken kan holde til et stort tryk.

Desværre har vi bare den udfordring, at bremsevæsken optager vand og fugt løbende. Bremsevæsken bliver altså blandet med vand, hvilket får bremsevæskens kogepunkt til at falde. Og da vand ikke kan klare det samme tryk som olie, vil det være med til at svække bremsevæskens funktion.

Jo længere du har kørt, desto større er chancen derfor også for, at du skal have udskiftet bremsevæsken. Derfor er det vores anbefaling, at du kontrollerer bremsevæsken hvert år eller efter hver 30.000 til 50.000 km.

Samtidig er det også særligt vigtigt, at du i et land som Danmark, hvor vi har meget regn og fugtig luft, får tjekket din bremsevæske regelmæssigt. Og ikke mindst er det vigtigt, hvis du har planlagt en kør selv-ferie i enten Danmark eller Europa. Vand og fugt er nemlig især udbredt i forbindelse med temperatursvingninger, hvor der opstår kondensvand.


KONTROL AF BREMSEVÆSKE HOS EUROMASTER
Kontakt vores kundeservice på 87 28 28 28 eller dit lokale Euromastercenter direkte og få tjekket bremserne.

Vi har stor erfaring med både reparation og udskiftning af bremser på alle bilmærker og bilmodeller her i Euromaster, så vi er også klar til at hjælpe, hvis du har spørgsmål til dine bremser.

  • (PERSONBIL • SUV/4X4 • VAREVOGN) Bremsevæske er altafgørende for din og dine medtrafikanters sikkerhed, da væsken gør det muligt at bremse. Vi kontrollerer og udskifter din bremsevæske, så du ikke går på kompromis med sikkerheden.
    Kr. 719,00
    Ekskl. evt. ekstramaterialer.

    BESTIL

Find dit Naermeste center

Find center