Reparation af stenslag

Du er (sikkert) en af de bilister, der allerede har prøvet at få et stenslag i forruden, og det er især irriterende, hvis stenslaget sidder midt i synsfeltet.


For at undgå, at det lille stenslag udvikler sig til en større skade, som potentielt kan koste en udskiftning af hele forruden, er det vigtigt, at du får repareret stenslaget - og helst så hurtigt som muligt.


 

Hvad sker der, hvis ikke stenslaget bliver repareret?

Hvis du ikke får repareret et stenslag, kan der trænge vand ind i det lille hul, og det kan medføre, at lamineringen mellem rudens to lag glas bliver hvidt.


Der er også risiko for, at hullet på sigt udvikler sig til en revne. Det kan betyde, at du skal have udskiftet hele forruden i stedet, og det er i sidste ende markant dyrere end en reparation af selve stenslaget.


De fleste forsikringer dækker reparation af stenslag (really??), hvorimod en udskiftning af forruden sjældent er dækket.


 

Sådan beskytter du stenslaget i bilruden

Når du opdager et stenslag på din bilrude, er det en god idé, at du beskytter hullet så hurtigt som muligt med rudeplaster eller tape, indtil du får lavet en mere holdbar løsning på værkstedet.


Særligt i vinterperioden er det en god idé ikke at vente for længe med at få repareret stenslaget, da vand og fugt i hullet udvider sig ved frost, hvilket  øger risikoen for endnu større revner, end det startede med.


 

Skal ruden skiftes? Eller stenslaget i ruden reparares? Euromaster Danmark - dæk og autoservice
Skal ruden skiftes? Eller stenslaget i ruden reparares? Euromaster Danmark - dæk og autoserviceBestil tid til reparation af stenslag

Du kan se åbningstider bestille tid til reparation af stenslag direkte hos dit lokale Euromastercenter eller hos vores kundeservice på 87 28 28 28.


Her kan du høre om mulighederne for reparation af stenslag. Du kan også være ude for, at stenslaget er for stort til at reparere, hvor en udskiftning vil være nødvendig.Prisen kan variere, alt efter om der er tale om forruden eller??? (Har vi et cirka prisleje på dette?) 

 

findCenter

Find Euromastercenter