Book tid online til autoservice - Euromaster Danmark!
Book tid online til autoservice - Euromaster Danmark!

UDSKIFTNING AF VINDUESVISKERE

Viskerbladenes og vinduesviskernes primære opgave er at holde din forrude og bagrude ren, så du har klart og frit udsyn, når du kører. Viskerbladene sørger for at holde snavs, støv, vand og sne væk fra bilens rude. Derfor er det helt essentielt for din og dine medtrafikanters sikkerhed, at viskerbladene på din bil er gode og velfungerende. Ikke mindst på grund af det danske vejr, som indimellem har en tendens til at være til den våde side.

 • (PERSONBIL • SUV/4X4 • VAREVOGN) Vi udskifter viskerbladene eller vinduesviskerne i forruden på din bil, når de begynder at trænge. I vores pakkeløsning skifter vi viskerbladene for kun 329 kroner inkl. Bosch viskerblade til forruden.
  Kr. 329,00
  Ekskl. evt. ekstramaterialer.

  BESTIL
 • (PERSONBIL • SUV/4X4 • VAREVOGN) Vi udskifter viskerbladet på din bagrude på din bil, når de begynder at trænge. I vores pakkeløsning skifter vi viskerbladene for kun 189 kroner inkl. Bosch viskerblad.
  Kr. 189,00
  Ekskl. evt. ekstramaterialer.

  BESTIL


VISKERNE SKAL VÆRE I TOPFORM 
Inden vi rammer vintersæsonen, er det derfor en rigtig god idé, at du tjekker, at viskerbladene fungerer optimalt. Denne årstid byder ofte på både sne, vand og små isstykker, der er med til at forstyrre din sigtbarhed i bilen, så viskerne skal være i top.


VISKEBLADE INKL. MONTERING TIL 329,-
Gør det let for dig selv, og kig forbi os, når din bil trænger til nye viskerblade. Du får nemlig nye viskerblade inkl. montering for kun 329 kroner.
  Book tid online, så står vi klar til at udskifte dine nye viskerblade for dig, når du kommer forbi. Når du booker en tid til udskiftning af viskerbladene, påregner vi at bruge omkring 10 minutter på denne service. 

Hos Euromaster fører vi Bosch viskerblade vores centre, og vi har derfor altid et sæt på lager, som passer til din bil, hvis du selv ønsker at montere viskerbladene.


HVORNÅR ER DET TID TIL AT SKIFTE VISKERBLADENE?
Når dine vinduesviskere begynder at lave striber henover bilruden, er det et tydeligt tegn på, at det er tid til at skifte dem. Når vinduesviskere bliver for gamle, bliver gummiet nemlig hårdt og mindre fleksibelt, og de får dermed sværere ved at fjerne vand, sne og snavs fra ruden. 

Efter en lang, våd og kold vintersæson er det også en god ide at tjekke, om viskerbladene stadig fungerer optimalt - eller om de har haft det lidt for hårdt i den kolde periode. Vi risikerer jo også regn om sommeren. 


KAN MAN SELV TJEKKE OM DET ER TID TIL AT SKIFTE VISKERBLADE?
Derhjemme kan du nemt selv tjekke, om det er tid til at få skiftet viskerbladene ud ved at køre en finger henover viskerbladets gummiliste. På den måde kan du mærke, om der er små revner eller sprækker i viskerens gummi. Har du spørgsmål om viskerbladene, er vi klar til at hjælpe dig på 87 28 28 28.


 

Find dit Naermeste center

Find center
Varer: (  1 - 2 of 2  )
:
:
 • Sammenlign
 • Sammenlign