Book tid online til autoservice - Euromaster Danmark!
Book tid online til autoservice - Euromaster Danmark!

DÆKSKIFT AF ELBIL OG HYBRIDBIL

Er det ved at være tid til at få skiftet dine dæk? I alle vores centre kan vi servicere alle typer af biler - og også elbil eller hybridbil. Hvis du kører med dæk, der passer til årstidens temperatur, opnår du det bedste vejgreb. Som elbil- eller hybridbilsejer kan du opleve, at du skal skifte dæk oftere end en benzin og dieselbil. Dette skyldes batteriets vægt, der er tungere end biler med en forbrændingsmotor. Jo tungere bilen er, desto mere slider det på dækkene. For at minimere sliddet på dækkene er det vigtigt at skifte dæk mellem sommerdæk og vinterdæk. 
 

VÆLG SOMMERDÆK OM SOMMEREN OG VINTERDÆK OM VINTEREN
Du kører mest strømbesparende, når du vælger dæk, der passer til årstiden. Vinterdækket er lavet af blødere gummi end sommerdækket - og det betyder, at der er mere fleksibelt på de varme veje, hvilket resulterer i, at du kan have svært ved at dreje, som er til fare for både dig og dine medtrafikanter. Kører du på vinterdæk om sommeren kan du risikere, at bilens rullemodstand øges, hvilket betyder, at din bil skal bruge mere energi på at køre. Hvis du kører på sommerdæk i vinterperioden, vil den hårde gummiblanding betyde, at dækket har svært ved at bide sig fast i vejen - og det går ud over din sikkerhed. Din bremselængde øges, og bilen mister vejgrebet. 

 

SKAL DU BOOKE TID TIL HJULSKIFT ELLER DÆKSKIFT?
Når du booker tid til hjulskift, afmonterer vi hele hjulet - altså både dæk og fælgen. Når du booker tid til dækskift, monterer vi nye dæk på din bils fælge. 

 

SKAL DU HAVE NYE DÆK?
Uanset om du leder efter nye vinterdæk, sommerdæk eller helårsdæk, så kan du finde et bredt sortiment hos os. Du kan altid ringe til Torben og Peter i kundeservice på 87 28 28 28, hvis du er i tvivl om, hvilke dæk du skal vælge til din bil. 
 

HAR DU DINE DÆK OPBEVARET HOS OS?
Når du er dækopbevaringskunde hos os, sender vi dig en sms og minder vi dig om, hvornår det er tid til at skifte til enten sommerdæk eller vinterdæk. Vi tilbyder fire forskellige dækopbevaringsløsninger, hvoraf de tre dækopbevaringspakker også inkluderer hjulskift. Læs meget mere om dækopbevaring hos Euromaster.  

 • (PERSONBIL) Få opbevaret dine dæk med vores GULDPAKKE. Her får du vask af hjul, dækopbevaring, hjulskift, afbalancering inkl. vægte og miljøafgift.
  Kr. 337,25
  Ekskl. evt. ekstramaterialer.

  BESTIL
 • (PERSONBIL • SUV • 4x4 ) Vi hjælper dig med at få monteret dine dæk korrekt - og du får hjulskift, montering og afbalancering i én pakke. Vi kontrollerer naturligvis også altid dæktryk, dækmønster og slitage inden montering.
  Kr. 267,25
  Ekskl. evt. ekstramaterialer.

  BESTIL
 • (PERSONBIL) Få opbevaret dine dæk med vores SØLVPAKKE. Her får du dækopbevaring, hjulskift, afbalancering inkl. vægte og miljøafgift.
  Kr. 267,25
  Ekskl. evt. ekstramaterialer.

  BESTIL
 • (PERSONBIL) Få opbevaret dine dæk med vores BRONZEPAKKE. Her får du dækopbevaring og hjulskift.
  Kr. 199,75
  Ekskl. evt. ekstramaterialer.

  BESTIL
 • (PERSONBIL) Bestil tid her online til hjulskift for medbragte hjul - uanset bilmærke og bilmodel. Vi har liften, værktøjet og mange års erfaring med korrekt og sikker montering af hjul.
  Kr. 134,75
  Ekskl. evt. ekstramaterialer.

  BESTIL
 • (PERSONBIL) Tid til sæsonskift? Her kan du bestille tid online til skift af løse dæk på din personbil - i dit lokale Euromastercenter.
  Kr. 267,25
  Ekskl. evt. ekstramaterialer.

  BESTIL

Find dit Naermeste center

Find center