Book tid online til autoservice - Euromaster Danmark!
Book tid online til autoservice - Euromaster Danmark!

Mastertjek til 1.399 kr. inkl. moms: Eftersyn med olieskift, oliefilter og sporingskontrol

Et eftersyn er med til at forebygge skader på din bil, så book tid til vores særlige Mastertjekeftersyn med 36 kontrolpunkter og få en status på din bils helbred. Bestil Mastertjek herunder. 

Med et Mastertjek får vores mekaniker eksempelvis mulighed for at opdage, hvis dine bremser er nedslidte, om du mangler olie på din bil eller om den ene baglygte er i stykker.

I et Mastertjek får du bl.a.:

✔️ Udlæst fejlkoder
✔️ Sporingskontrol
✔️ Udskiftet olie og filter
✔️ Påfyldt sprinklervæske
✔️ Kontrol af tandremsinterval
 .. og meget mere!

Olie og oliefilter er inkluderet
Udover at vi gennemgår kontrolpunkterne, får du også inkluderet olie, oliefilter og sprinklervæske i et Mastertjek. Et Mastertjekeftersyn koster kr. 1.399 for personbiler, SUV/4x4 og varevogn - og her får du inkluderet olie, oliefilter og sprinklervæske.

Bemærk!
Vi laver en stempling i servicebogen på de kontrolpunkter, som vi efterser på din bil i dette Mastertjek. Derfor er dette ikke en stempling i servicebogen efter bilfabrikantens forskrifter


 

  • (PERSONBIL • SUV/4X4 • VAREVOGN) Med vores Mastertjek får du bl.a. olieskift, sporingskontrol, sprinklervæske, udlæst fejlkoder, kontrolleret tandremsinterval, kontrolleret bremse-, køler- og servovæske, kontrolleret dæk, fælge og hjullejer!
    Kr. 1399,00
    Ekskl. evt. ekstramaterialer.
 

Find dit Naermeste center

Find center