Mastertjekeftersyn

Et eftersyn er med til at forebygge skader på din bil, så book tid til vores særlige Mastertjekeftersyn med 35 kontrolpunkter og få en status på din bils helbred.

Med et Mastertjek får vores mekaniker eksempelvis mulighed for at opdage, hvis dine bremser er nedslidte, om du mangler olie på din bil, eller om den ene baglygte er i stykker.

I et Mastertjek får du:

✔️ Udlæst fejlkoder
✔️ Udskiftet olie og filter
✔️ Påfyldt sprinklervæske
✔️ Kontrol af tandremsinterval
 .. og meget mere!

Olie og oliefilter er inkluderet
Udover at vi gennemgår kontrolpunkterne, får du også inkluderet olie, oliefilter og sprinklervæske i et Mastertjek. Et Mastertjekeftersyn koster kr. 1.299 for personbiler - og her får du inkluderet olie, oliefilter og sprinklervæske.

Har du en varevogn eller en SUV/4x4, kan vi naturligvis også lave et Mastertjekeftersyn på den. Her vil prisen dog afhænge af olie og oliefilter til din vogn, så kontakt os for at høre den endelige pris for din vogn.
 

Få et Mastertjek serviceeftersyn hos din lokale Euromaster inklusiv olieskift - til kun 1.299 kroner!
Få et Mastertjek serviceeftersyn hos din lokale Euromaster inklusiv olieskift - til kun 1.299 kroner!
Euromaster - Dæk, autoservice og rådgivning til dig og din bil!
Euromaster - Dæk, autoservice og rådgivning til dig og din bil!

Bemærk!
Vi laver en stempling i servicebogen på de kontrolpunkter, som vi efterser på din bil i dette Mastertjek. Derfor er dette ikke en stempling i servicebogen efter bilfabrikantens forskrifter.


 


 
 

  • Med vores Mastertjekeftersyn får du bl.a. olieskift, oliefilter, påfyldt sprinklervæske, udlæst fejlkoder, kontrolleret tandremsinterval, kontrolleret bremse-, køler- og servovæske, kontrolleret dæk, fælge og hjullejer - og meget, meget mere!
    Kr. 1.299,00
    Ekskl. evt. ekstramaterialer.

    KØB
Find nærmeste center
Vi kunne ikke finde dig. Prøv igen.
ELLER

Find nærmeste center
ELLER

Giv mig besked, når varen er på lager
Indtast din e-mailadresse
Find dit nærmeste center