Book tid online til autoservice - Euromaster Danmark!
Book tid online til autoservice - Euromaster Danmark!

STYRETØJ

Dit styretøj er vigtigt for både din sikkerhed og din brændstoføkonomi - og det er en god idé at få tjekket dit styretøj, hvis du oplever: 

.. at bilen begynder at trække til den ene side.
.. at dækkene er slidt skæve.
.. at rattet står skævt, når du kører lige ud. 

Du kan læse mere om vores forskellige services fra menuen her på siden - og vi er også klar til at hjælpe på 87 28 28 28 eller dit lokale Euromastercenter direkte.

Book tid online her på siden - ved at lægge service i kurven - til en styretøjsudmåling med justering af fire hjul - også til Mercedes, el- og hybridbil samt varevogn.
 

 • (PERSONBIL) Ved en styretøjsudmåling finjusterer vi bilens hjulvinkler på alle fire hjul. Vi anbefaler styretøjsudmåling en gang årligt - samt efter påkørsel af kantsten eller hul i vejen.
  Kr. 959,00
  Ekskl. evt. ekstramaterialer.

  BESTIL
 • (EL/HYBRID • PERSONBIL) Ved en styretøjsudmåling kan du sikre, at din elbils rækkevidde ikke reduceres pga. skæv dækslitage. Da elbiler er tungere end almindelige biler er det vigtigt at have korrekt indstillede hjulvinkler.
  Kr. 919,00
  Ekskl. evt. ekstramaterialer.

  BESTIL
 • (MERCEDES • PERSONBIL) Ved en styretøjsudmåling til Mercedes kontrollerer vi, at hjulene er monteret korrekt i forhold til bilens styretøj. Vi anbefaler styretøjsudmåling en gang årligt - samt efter påkørsel af kantsten eller hul i vejen.
  Kr. 2399,00
  Ekskl. evt. ekstramaterialer.

  BESTIL
 • (VAREVOGN) Ved en styretøjsudmåling finjusteres biles hjulvinkler på alle fire hjul. Vi anbefaler styretøjsudmåling en gang årligt - samt efter påkørsel af kantsten eller hul i vejen.
  Kr. 995,00
  Ekskl. evt. ekstramaterialer.

  BESTIL
 • (MERCEDES • VAREVOGN) Ved en styretøjsudmåling til Mercedes kontrollerer vi, at hjulene er monteret korrekt i forhold til bilens styretøj. Vi anbefaler styretøjsudmåling en gang årligt - samt efter påkørsel af kantsten eller hul i vejen.
  Kr. 3145,00
  Ekskl. evt. ekstramaterialer.

  BESTIL

Find dit Naermeste center

Find center