Book tid online til autoservice - Euromaster Danmark!
Book tid online til autoservice - Euromaster Danmark!

REPARATION AF STYRETØJ

Det er vigtigt for din egen og andres sikkerhed, at dit styretøj er i orden - og der er flere ting, der kan indikere, at dit styretøj er slidt skævt, så vær særligt opmærksom, hvis:

✔️ Du oplever slør i rattet.
✔️ Du hører støj eller mislyd fra hjulet, når du kører.
✔️ Du kan se, at dine dæk er blevet slidt skæve.

Kør forbi dit nærmeste Euromastercenter, hvis du er i tvivl, om dit styretøj trænger til eftersyn eller reparation. Du kan også ringe til vores kundeservice på 87 28 28 28. Hvis en styretøjsudmåling skulle vise, at der er skader eller fejl i dit styretøj, har vi både det rette udstyr og mange års erfaring med at reparere styretøj på alle bilmærker og modeller.

 • (PERSONBIL) Ved en styretøjsudmåling finjusterer vi bilens hjulvinkler på alle fire hjul. Vi anbefaler styretøjsudmåling en gang årligt - samt efter påkørsel af kantsten eller hul i vejen.
  Kr. 959,00
  Ekskl. evt. ekstramaterialer.

  BESTIL
 • (EL/HYBRID • PERSONBIL) Ved en styretøjsudmåling kan du sikre, at din elbils rækkevidde ikke reduceres pga. skæv dækslitage. Da elbiler er tungere end almindelige biler er det vigtigt at have korrekt indstillede hjulvinkler.
  Kr. 919,00
  Ekskl. evt. ekstramaterialer.

  BESTIL
 • (MERCEDES • PERSONBIL) Ved en styretøjsudmåling til Mercedes kontrollerer vi, at hjulene er monteret korrekt i forhold til bilens styretøj. Vi anbefaler styretøjsudmåling en gang årligt - samt efter påkørsel af kantsten eller hul i vejen.
  Kr. 2399,00
  Ekskl. evt. ekstramaterialer.

  BESTIL
 • (VAREVOGN) Ved en styretøjsudmåling finjusteres biles hjulvinkler på alle fire hjul. Vi anbefaler styretøjsudmåling en gang årligt - samt efter påkørsel af kantsten eller hul i vejen.
  Kr. 995,00
  Ekskl. evt. ekstramaterialer.

  BESTIL
 • (MERCEDES • VAREVOGN) Ved en styretøjsudmåling til Mercedes kontrollerer vi, at hjulene er monteret korrekt i forhold til bilens styretøj. Vi anbefaler styretøjsudmåling en gang årligt - samt efter påkørsel af kantsten eller hul i vejen.
  Kr. 3145,00
  Ekskl. evt. ekstramaterialer.

  BESTIL

Find dit Naermeste center

Find center