Book tid online til autoservice - Euromaster Danmark!
Book tid online til autoservice - Euromaster Danmark!
  • (PERSONBIL • SUV/4X4 • VAREVOGN) Vi sikrer, at din bil bliver godkendt til et periodisk syn. Finder vi noget, der vil forhindre, at din bil bliver godkendt, sender vi dig et tilbud, før vi påbegynder det eventuelle arbejde.
    Kr. 0,00
    Ekskl. evt. ekstramaterialer.

    BESTIL

VI GØR DIN BIL KLAR TIL SYN

I Danmark skal en bil synes første gang fire år efter, at den er indregistreret første gang - og herefter hvert andet år. Et periodisk syn er dermed et lovpligtigt kontroltjek af din bil, som er med til at sikre, at din bil overholder reglerne for både sikkerhed og miljø i den danske lovgivning.


NYE SYNSREGLER I 2018
Den 20. maj 2018 trådte en række nye synsregler i Danmark i kraft for dig, der er bilejer. Hvis du er i tvivl om, om din bil er klar til syn, kan du finde en række råd her, der kan forberede den på synet. En af de største ændringer er, at mange fejl, som tidligere blev betinget godkendt, nu bliver kategoriseret som væsentlige fejl. Det betyder i dag dermed faktisk omsyn af din bil. 


PERIODISK SYN I DANMARK
Et syn udføres i en af Danmarks mange synshaller, hvor du kan selv køre bilen til syn. Du kan også vælge at lade os gøre det for dig, når vi har klargjort den. Under et periodisk syn bliver blandt andet bilens bremser, dæk, lygter, reflekser, hjulophæng og støddæmpere kontrolleret - og for miljøets skyld bliver der også lavet en kontrol af bilens røg- og kulilteudledning.


VI SØRGER FOR, AT DIN BIL BLIVER GODKENDT TIL SYN
Når vi gør din bil klar til syn, gælder de samme vilkår, som når din bil ellers er i vores hænder: Vi laver ikke noget på din bil, før du har fået et tilbud fra os. Hvis vi finder noget under et eftersyn i forbindelse med syn af din bil, som vil forhindre, at den kan blive godkendt til syn, laver vi et tilbud til dig, så du får et overblik over de samlede udgifter – inklusiv synsgebyr. 

Vi gennemgår derfor alle relevante områder på din bil under sådan et eftersyn før syn - blandt andet:

✔️ Bremser
✔️ Forrude
✔️ Lygter
✔️ Styretøj
✔️ Dæk
✔️ Karosseri
✔️ Undervogn
✔️ Støddæmpere


Bestil tid til synsgennemgang hos Euromaster
Ring direkte til dit lokale Euromastercenter eller vores kundeservice på 87 28 28 28. Vi kan hjælpe dig med at afklare dine behov i forbindelse med det forestående syn - eller du kan bestille en tid. Find åbningstiderne for dit lokale center her

Find dit Naermeste center

Find center